Ege Postası
Geri

Çevre ve İklim Haberciliği Buluşması Yazarlar Evi’nde

Seferihisar Belediyesi, Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti, Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği ve AB Sivil Düşün Programı'nın katkılarıyla ve İzmirli gazeteci Eral Aytemiz’in koordinatörlüğünde Çevre ve İklim Haberciliği Buluşması bugün Seferihisar Belediyesi Teos Yazarlar Evi’nde başladı.
Çevre ve İklim Haberciliği Buluşması Yazarlar Evi’nde
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Temmuz 2024 Cumartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği (KültürEkoloji) adına Mahmut Ölmez, Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı İnanç Karabulut ve Eral Aytemiz birer açılış konuşması yaptı. 

İnanç Karabulut açılış konuşmasında: "Çok özel bir coğrafyada yaşıyoruz. Yarımada hem tarihi hem de doğası ile çok değerli. Bu coğrafya aynı zamanda yoğun bir talan içerisinde. RESler, JESler, GESler ve yanlış yerde yapılmak istenen marina... Çevre konusunda duyarlı genç gazetecilere, meslektaşlara ihtiyacımız var." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından sertifika töreni düzenlendi. 

2 gün boyunca çeşitli başlıklarda çevre ve iklim gazeteciliğini konuşacak genç gazetecilere sertifikalarını SGC Başkanı İnanç Karabulut, Seferihisar Kent Konseyi Başkanı gazeteci Sevil Ege, yıllarca Ege Bölgesinde gazetecilik yapmış Ümit Şahinler ve Evrensel Gazetesi'nin İzmir temsilcisi Özer Akdemir takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası