Ege Postası
Geri

Ceyhan'da 50 kilo esrar ele geçirildi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaklaşık 50 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Ceyhan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından sokak satıcıları ve ticareti yapanlarayönelik düzenlenen operasyonda 50 kilo 155 gram...
Ceyhan'da 50 kilo esrar ele geçirildi
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaklaşık 50 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Ceyhan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından sokak satıcıları ve ticareti yapanlarayönelik düzenlenen operasyonda 50 kilo 155 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Emniyetten yapılan açıklamada, "19 Nisan 2013 tarihinde okul önlerinde uyuşturucu maddesi sattığı bilgisi alınması üzerine yapılan çalışmada Cumhuriyet mh. 75. Yıl Anaokulu ile Kültür sitesi civarında H.S.G. (17) isimli şahıs satışa hazır vaziyette 18 ayrı paketçik halinde 5 gram uyuşturucu (Bonzai) maddesi ile yakalandı. Yine aynı gün A.B. (33) isimli şahıs evinde uyuşturucu ve 1 adet ruhsatsız tabanca 1 adet şarjör ve 8 adet tabanca fişeği ile 5 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
21 Nisan 2013 tarihinde yalpan istihbari çalışmasında çevre il ve ilçelerinden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddesi Ceyhan ilçesine getirmek suretiyle bağılılara satılacağı bilgisi üzerine yapılan operasyonda 80… plakalı araçta ve şahısların kaçmasıyla çevreye atmış oldukları yerlerde 50 kilo 150 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili adli makamlara sevk edilen E.K ( 24) ve Ş.K. (17) isimi şahıslar tutuklanarak adliyeye sevk edildi. Ceyhan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ceyhan ilçesinde 2 günde 50 kilo 150 gram kubar esrar maddesi, 18 ayrı paketçik halinde satışa hazır halde 5 gram bonzai, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 8 adet tabanca fişeği ele ele geçirmiştir." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası