Ege Postası
Geri

Ceyhan'da gece 31 aracın lastiğini kesen 3 kişi gözaltına alındı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 31 aracın lastiklerini bıçakla kesen 3 kişi gözaltına alındı. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre gece bilinmeyen saatlerde Doğu ve Güneydoğu illerinden göç eden vatandaşların yoğunlukla...
Ceyhan'da gece 31 aracın lastiğini kesen 3 kişi gözaltına alındı
Haberler / Güncel
16 Nisan 2013 Salı 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Ceyhan ilçesinde 31 aracın lastiklerini bıçakla kesen 3 kişi gözaltına alındı.

Ceyhan Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre gece bilinmeyen saatlerde Doğu ve Güneydoğu illerinden göç eden vatandaşların yoğunlukla olduğu Yarsuat ve Belediyeevleri mahallelerinde park halinde bulunan 31 aracın lastiklerinin faili meçhul kişi ve kişilerce kesildiği belirtildi.

Yapılan istihbarı ve teknik çalışmalar, mobese ve işyerlerindeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda olayı; A.B., Y.Ç., A.B. isimli şahısların gerçekleştirdiği belirlendi. Gözaltına alınan şahıslardan, A.B. ve Y.Ç.’nin ifadeleri alındıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden salıverildiği ifade edilirken, suça sürüklenen küçük yaştaki A.B.’nin ise işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, “Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için her türlü tedbiri kararlılıkla uygulayan teşkilatımız, asayiş ve düzeni sağlamak adına çalışmalarına devam etmektedir.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası