Ege Postası
Geri

Cezaevi firarisi kapkaççı güvenlik kamerasında

Bağcılar'da yalnız bayanları hedef alan bir kapkaççı yakalandı. Şahsın cezaevi firarisi olduğu ve birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Bir kadına yaptığı kapkaç anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Bağcılar Fevziçakmak...
Cezaevi firarisi kapkaççı güvenlik kamerasında
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 04:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bağcılar'da yalnız bayanları hedef alan bir kapkaççı yakalandı. Şahsın cezaevi firarisi olduğu ve birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Bir kadına yaptığı kapkaç anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Bağcılar Fevziçakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde kapkaç olayına maruz kalan E.K. isimli bir bayanın şikayeti üzerine harekete geçen polisler titiz bir çalışma başlattı. Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kapkaça maruz kalan bayanın verdiği eşkali değerlendirdi. Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği Fevziçakmak Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerindeki şüpheli şahısların kaçış istikametindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler şahısların görüntüsüne ulaştı. Kapkaça maruz kalan bayanın verdiği eşkalin Taner Tayakner'e ait olduğu belirlendi.

Kimliğinin belirlenmesinin ardından şahsın yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Polis ekipleri zanlının evine baskın yaparak Taner Tayakner'i gözaltına aldı. Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen şahsın cezaevi firarisi olduğu ve birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Yakalanan şahıs, ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi.






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası