Ege Postası
Geri

Cezaevinde ödül töreni düzenlendi

Karaman’da 22 bin kişinin katıldığı 'Herkes Onu Okuyor' projesinin cezaevi ödül töreni düzenlendi.    Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Sami Çağlayan, Karamanoğlu...
Cezaevinde ödül töreni düzenlendi
Haberler / Güncel
27 Haziran 2013 Perşembe 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaman’da 22 bin kişinin katıldığı 'Herkes Onu Okuyor' projesinin cezaevi ödül töreni düzenlendi.

    Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde düzenlenen programa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Sami Çağlayan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen, Garnizon Komutanı Selçuk Boz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nuriye Ulu, Müftü Vekili Mustafa Kınay, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, ve kurum idarecileri ile mahkumlar katıldı.

    Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşı ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Cezaevinde 4 yıllık üniversiteyi derece ile bitiren Samet Özgür Demir’e Anadolu Üniversitesi'nden gönderilen Yüksek Onur Belgesi’ni Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen takdim etti.

    Konuşmaların ardından mahkûmlardan ve din görevlisi İsmail Hakkı Yüksel ile Fahrettin Kerim Mutlu’dan oluşan ilahi gurubu katılımcılara ilahi ziyafetinde bulundu.

    Projeye destek veren kurumlara plaket takdim edilirken, sınavda dereceye giren tutuklu ve hükümlülere de ödülleri verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası