Ege Postası
Geri

Çiftçileri bezdiren traktör hırsızı yakalandı

İzmir'in Menderes İlçesinde gerçekleşen çok sayıda traktör hırsızlığı sonrası çalışma başlatan jandarma, 60 yaşındaki E.K.'yi yakaladı. Operasyon kapsamında toplam 11 traktör bulunurken, bunları Konya'da sattığı belirlenen O.D.'nin ise arandığı bildirildi.
Çiftçileri bezdiren traktör hırsızı yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
28 Aralık 2016 Çarşamba 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes'in Sancaklı Mahallesi'nde yaşayan İ.G.'nin, geçen 11 Kasım'da traktörünün römorkuyla birlikte çalındığını bildirmesi üzerine, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlıktan bir gün sonra Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen N.T.'nin, Tekeli Mahallesi ile Çileme Mahallesi arasında stabilize yol üzerinde bulunan tarlasında, kendisine ait olmayan ve nereden geldiğini bilmediği bir römork bulduğunu söylemesi üzerine inceleme yapıldı. Römorkun, İ.G.'ye ait olduğu tespit edildi ve sahibine teslim edildi. 

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen jandarma, hırsızlık şüphelisi olarak E.K.'yi tespit etti. Yakalanan E.K.'nın üstünden A.B. adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı çıktı. E.K.'nin traktörleri çaldığı, ardından Konya'da yaşayan O.D.'ye gönderdiği belirlendi. O.D.'nin de çalıntı traktörleri sattığı anlaşıldı. O.D. kaçarak izini kaybettirmeyi başarırken, Konya'da yapılan aramalarda, İ.D.'nin traktörü ve çalıntı 10 traktör daha bulundu. Çalıntı traktörlerin sahiplerinin belirlenmesi, O.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K. ise tutuklandı.

Torbalı'da vatandaşları bezdirmişlerdi, yakalandılar

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası