Ege Postası
Geri

Çifte cinayet zanlısı 11 ay sonra yakalandı

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, karşılıklı yaralama ve kurşunlama olaylarından sonra barış toplantısında çıkan kavgada 2 kişiyi öldüren 41 yaşındaki M.A., 11 ay süren kaçışı sonrasında yakalandı. Cinayet anının da güvenlik kameralarınca kaydedildiği ortaya çıktı. 
Çifte cinayet zanlısı 11 ay sonra yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
19 Kasım 2016 Cumartesi 18:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Geçen 12 Ocak'ta 1636 Sokak 9 numaradaki Bayraklı Taraftarlar Derneği Lokali'nde meydana gelen olayda, taksici M.A. ve arkadaşları, bir süredir aralarında karşılıklı yaralama ve kurşunlama olayları yaşanan kişilerle bir araya geldi. Barışmak için toplanan iki grup arasında yeniden tartışma çıktı. 

Tartışma anında tabancayla ateş eden M.A., minibüs işleten Ömer Üğdür (38) ve aynı yaştaki Hayrettin Pekçelik'i öldürdü, R.G.'yi (27) yaraladı. Olaydan sonra kaçan M.A.'nın yakalanması için 11 ay süren takip yapan İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saklandığı adresi tespit etti. Kemalpaşa İlçesi'ndeki adrese yapılan baskında M.A., yakalandı. Bu arada cinayet anlarının da güvenlik kameralarınca kaydedildiği de ortaya çıktı.

Güzelbahçe'de, işadamını tehdit eden 5 kişi yakalandı

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde alacak anlaşmazlığından dolayı bir işadamını tabancayla vurmakla tehdit ettikleri öne sürülen, ikisi kardeş 5 kişi yakalandı.

Güzelbahçe'de geçen hafta yaşanan olayda, H.H.A.'nın (43) işyerine giden H.A. ve adamları iddiaya göre tehdit etti. Ardından işadamını araçlarıyla takip eden aynı kişilerin, durdurdukları H.H.A.'nın ağzını açtırıp tabancanın namlusunu soktuktan sonra öldürmekle tehdit ettikleri ileri sürüldü. İşadamının şikayeti üzerine İzmir Emniyeti Asayiş şube Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri, H.A. (37), ağabeyi H.A. (41), A.D. (36), H.Ç. (36) ve H.A.'yı 46) yakaladı. Sorgularından sonra adliyeye gönderilen 5 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Gasp ve zorla senet imzalatmakla suçlanan 2 kişi yakalandı

İZMİR'de, sanayi sitesindeki bir işyeri sahibini tehdit edip 3 bin 500 TL parasını gasp ettikleri ve zorla senet imzalattıkları öne sürülen A.Ç. ile Ö.C.A., yakalandı. İki zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçen 13 Ekim'de 2'nci Oto Sanayi Sitesi'nde yaşanan olayda, F.A.'ya ait işyerine giden iki kişi, ididaya göre silahla tehdit edip 3 bin 500 TL parasını aldı, ayrıca senet imzalattı. F.A.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda kimlikleri tespit edilen zanlılar A.Ç. (30) ve Ö.C.A. (31) polis tarafından yakalandı. Sorgularından sonra adliyeye gönderilen iki zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası