Ege Postası
Geri

Çiğli Kasaplar Meydanı'na yeni düzenleme

Çiğli’nin asırlık meydanı olan Kasaplar Meydanı yeniden düzenleniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile tamamlanacak proje, Çiğli’nin yüzünü güldürecek.
Çiğli Kasaplar Meydanı'na yeni düzenleme
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mart 2016 Salı 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’ye yeni bir meydan kazandırmak için kolları sıvadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile birlikte Kasaplar Meydanı’nda ayrıntılı incelemelerde bulunan Başkan Arslan,  Kasaplar Meydanı’nı daha kullanışlı ve modern bir hale dönüştürmek istediklerini söyledi. Çiğli’de prestij mekanlara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Hasan Arslan, “Meydanımız Çiğlimizin sembolü. Eskiden çok sayıda kasap olduğu için bu adı almış bir meydan. Ancak zamanla kasaplar taşındı ve daha geniş bir alan olarak düzenlendi. Gelişen kentin ihtiyaçlarına göre meydanımızı yeniden tasarlamayı planlıyoruz. Burası Çiğlimizin kalbi durumunda. Büyükşehir Belediyemizin desteği ile de bunu sağlamak istiyoruz. Meydanda ayrıntılı inceleme yaptık. Projemiz Çiğlimize çok yakışacak” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası