Ege Postası
Geri

Çiğli'de IŞİD protestosunda gözaltına alınan CHP'li gençler hakkında mahkeme ne karar verdi'

İzmir’de IŞİD’i protesto eden ardından izinsiz eyleme katıldıkları gerekçesiyle önceki gün gözaltına alınan 7 CHP’li genç Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk ettiği gençler serbest bırakılırken Ümit Sarıdağ ise ruhsatsız silah bulundurmaktan tutuklandı. IŞİD protestosunda gözaltına alınan CHP'li gençler hakkında
Çiğli'de IŞİD protestosunda gözaltına alınan CHP'li gençler hakkında mahkeme ne karar verdi'
Haberler / Yerel Politika
28 Temmuz 2015 Salı 17:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - Çiğli’de IŞİD’i protesto eden ve düzenlenen eylemde çöp konteynırlarını devirerek yakanlar hakkında adli süreç tamamlandı.
Polisin eylemden sonra sabaha karşı gözaltına aldığı kişiler arasında 7 CHP üyesi genç de yer aldı. Polisteki sorgularının ardından savcılığa sevk edilen isimlerin altısı serbest bırakılırken bir kişi ise tutuklandı. Tutuklanan kişinin ise ruhsatsız silah bulundurmaktan sevk edilen Ümit Sarıdağ olduğu öğrenildi.
Öte yandan Polisin ifadelerini alarak savcılığa sevk ettiği isimler arasında yer alan Taylan Ergün’ün olay anında Foça’da olduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası