Ege Postası
Geri

Çiğli'de 'alkışlı' polemik: O afiş başkanları karşı karşıya getirdi!

Çiğli’de Anadolu Caddesi üzerinde yer alan bir binaya üzerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmiyle birlikte "İzmit Körfezi’ne Dünyanın 2. büyük köprüsünü yapıyoruz” yazılı afiş asılması CHP ve AK Parti ilçe başkanları arasında polemiğe neden oldu. CHP İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medyadan afişin fotoğrafını paylaştı, “Çiğliye İzmit afişi asan zihniyeti milletçe alkışlıyoruz!” diye yazdı. AK Parti İlçe Başkanı Özgür Kaner ise “Aynı köprü İzmir'e de yapılacaktı, İzmirli istemedi. İzmit'e yapılan köprü Konya'ya gitmeyecek. CHP’nin bu afişteki mesajı anlamamasını alkışlıyoruz” dedi. Çiğli’deki bu afiş başkanları karşı karşıya getirdi
Çiğli'de 'alkışlı' polemik: O afiş başkanları karşı karşıya getirdi!
Haberler / Seçim
15 Mayıs 2015 Cuma 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Çiğli’de CHP ve AK Parti ilçe başkanları arasında afiş polemiği yaşandı. AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’na 500 metre mesafede üzerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resmiyle birlikte“ İzmit Körfezi’ne Dünyanın 2. büyük köprüsünü yapıyoruz” yazılı afiş asıldı.


İZMİT AFİŞİ ASAN ZİHNİYETİ ALKIŞLIYORUZ
CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, afişin fotoğrafını “Çiğliye İzmit afişi asan zihniyeti milletçe alkışlıyoruz!” yazarak sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşım kısa sürede bir çok partili tarafından beğenildi.


KANER: MESAJI ANLAMAMALARINI ALKIŞLIYORUZ
AK Parti İlçe Başkanı Özgür Kaner, afişin il başkanlığı ve ilçe başkanlığı ile ilgisinin olmadığını, Genel Merkez’in anlaştığı ajansın kentin farklı noktalarındaki binalara ülke genelinde yapılan hizmetlerin afişlerini yerleştirdiğini belirtti. Afişte verilen mesajı CHP’lilerin anlamadığını iddia eden Kaner, “ Binali Bey’in projeleri arasında İzmir’e de o köprü yapmak vardı. Çiğli ile Narlıdere arasında olacaktı. İzmirliler istemedi. İzmit’e yapılan köprü Konya’ya gitmeyecek. İzmir’i de ilgilendiyor. CHP’nin bu afişteki mesajı anlamamasını alkışlıyoruz. Başbakanımızın dediği gibi onlar konuşur AK Parti yapar. Çiğli'ye hastane yaptık belediye hala yol yapmadı. Bunlarla uğraşsınlar ” dedi.


GÜMRÜKÇÜ:İZMİR’E ÇİVİ ÇAKMADILAR
Gümrükçü ise, “ İzmir’de yaptıkları bir şey olmadığı için farklı kentlere yapılan hizmetlerle İzmir’de propaganda yapıyorlar. 13 yıldır iktidarlar. İzmir’e çaktıkları çivi yok. Olsa onu anlatırlardı. İzmir halkı neyin ne olduğunu görüyor. En güzel cevabı 7 Haziran’da verecekler” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası