Ege Postası
Geri

Çiğli'de engellilerin tartan pist sevinci

Çiğli’de faaliyet gösteren Vasfiye Orhan Akyıldız Zihinsel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ‘nin bahçesinde yapılan tartan pist engellilerin hazırladığı eğlenceli bir törenle açıldı. Törene Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ile engelli yakınları ve engelliler katıldı.
Çiğli'de engellilerin tartan pist sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ekim 2015 Perşembe 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli’de zihinsel engellilere yönelik olarak faaliyetlerini sürdüren merkezin talebi üzerine, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tartan pist için okul bahçesinde eğlence düzenlendi. Engelli gençler hazırladıkları mini konser, tango ve halk oyunları gösterileri ile büyük alkış topladı. Her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Başkan Hasan Arslan, “Bu merkezimiz önemli bir alanda yıllardır hizmet veriyor. Burada, engellilerin hem eğitim aldıkları hem de birbirleriyle sosyalleştikleri çok önemli bir hizmet veriliyor. Belediye olarak eksiklerin giderilmesi noktasında her zaman yanlarında olduk. Büyükşehir belediyemiz de okulumuza önemli bir katkı sundu. Artık engelliler bahçede rahatça yürüyüp koşabilecekler. Çiğli Belediyesi olarak da bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası