Ege Postası
Geri

Çiğli'de zabıtalar evden 2 kamyon çöp çıkardı

Çiğili Köyiçi Mahallesi’nde bir evde yapılan temizlik çalışmasında 2 kamyon çöp çıkarıldı. Çevre sakinlerinin şikayeti üzerine harekete geçen Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri evde hummalı bir temizlik çalışması yürüttü.
Çiğli'de zabıtalar evden 2 kamyon çöp çıkardı
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ağustos 2015 Çarşamba 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediyesi tarafından Köyiçi Mahallesi’nde Gülseren Kırkağaç ve oğluna ait olan evde yapılan temizlik çalışmasında 2 kamyon çöp çıkarıldı. Çöpleri biriktirerek evini adeta çöp eve çeviren Köyiçi Mahallesi 8088 sokakta yaşayan 80 yaşındaki Gülseren Kırkağaç’ın bahçeli evi, Çiğli Belediyesi Zabıta ekiplerinin denetiminde yapılan 2 saatlik bir çalışmanın ardından temizlendi.

Tüm odaları sokaklardan toplanan çöplerle doldurulan evin bir süredir koku yayması ve böceğe neden olması sebebiyle, rahatsız olan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine gidilen adreste inceleme yapan zabıta ekipleri 80 yaşındaki Gülseren Kırkağaç ve oğlunun yaşadığı evde gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önce çöpler toplandı ardından temizliği ve ilaçlama işlemi gerçekleştirildi. Evden çok sayıda boş plastik su şişesi, naylon poşet, son kullanım tarihi geçmiş erzak, içi çöp dolu çuvallar ile sokaklardan toplanmış küflü ve paslı eşyalar çıkarıldı. Çiğli Belediyesi Hasta Nakil Aracı’nda sağlık kontrolleri gerçekleştirilen 80 yaşındaki Gülseren Kırkağaç ve oğlu daha sonra temizlenmiş evlerine yerleştirildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası