Ege Postası
Geri

Çiğli krizi 'tatlıya' bağlandı! CHP Lideri Özel ile Yıldırım bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Çiğli'de Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen, gelen tepkiler üzerine adaylığı çekilen Uygar Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Merkez'de bir araya geldi. Böylece günlerdir süren kriz tatlıya bağlanırken, Özel ve Yıldırım "Anlaştık" dedi.
Çiğli krizi 'tatlıya' bağlandı! CHP Lideri Özel ile Yıldırım bir araya geldi
Haberler / Yerel Politika
14 Şubat 2024 Çarşamba 17:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Çiğli'de Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Uygar Yıldırım'ın adaylığı gelen tepkiler üzerine geri çekilmiş yerine Onur Emrah Yıldız aday gösterilmişti.

Yıldırım ve ekibi günlerdir ilçe binası önünde eylem ve protesto gösterileri düzenlemişti.

Çiğli'de günlerdir süren aday krizi bugün tatlıya bağlandı.

"BUNDAN SONRA KARŞI KARŞIYA DEĞİL,YAN YANA GÖRECEKSİNİZ"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Uygar Yıldırım ile bir araya gelerek "İzmir'de bir adaylık süreci vardı. Orada Çiğli'yi de Uygar'ı da hepimizi de üzen durumlar yaşandı. Ama bugün tatlıya bağladık. Biz Uygar'ı CHP'li bir kardeşimiz olarak önemsiyoruz. Bundan sonra da beraber siyaset yapacağız, beraber yol yürüyeceğiz. Bundan sonra bizi Uygar'la karşı karşıya değil, yan yana göreceksiniz" dedi.

YILDIRIM: PARTİME HİZMET EDECEĞİM

Uygar Yıldırım ise, "Çok kırgınım, çok üzgünüm ama bu kritik seçim ortamında partimize zarar verecek davranışlarda bulunmam mümkün değil. Bu seçimde yarışacak, Atatürkçü, Devrimci, Cumhuriyetçi tüm parti arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ben de gerekirse afiş asarak, gerekirse taş taşıyarak partime hizmet edeceğim" notuyla paylaştığı videoda, şunları söyledi:

"Genel Başkanımızın söyledikleri için çok teşekkür ediyorum. Ömrümün sonuna kadar CHP'li olacağım ve Genel Başkanımızın yanında duracağım. "

İşte o video:

--

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası