Ege Postası
Geri

Çiğli'ye yatırım akacak

CHP'nin Çiğli belediye başkan adayı İnşaat Mühendisi Hasan Arslan Çiğli'de en az 70 bin oy almayı hedeflediklerini belirterek farklı partilerden insanların da kendisine destek vereceğini söyledi.
Çiğli'ye yatırım akacak
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2014 Çarşamba 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Arslan,  hayata geçirecekleri sosyal projelerle Çiğli'yi hak ettikleri yere taşıyacaklarına dikkat çekerek "Halkın yararına olan tüm projeleri hayata geçireceğiz. Çiğli'ye yatırım akacak. Herkes bize güvensin. Halkın hizmetkarı olmaya geliyorum." dedi.
 
CHP Genel Merkezinin Çiğli İlçe Seçim Kurulu'na gönderdiği yazı doğrultusunda Hasan Arslan'ın adaylığı kesinleşti. Arslan,  çalışma ofisinde çok sayıda partilinin de katıldığı toplantıda konuyu değerlendirerek "Ben bu görevi hak ettim, Çiğli halkı da en iyi hizmetleri hak edecek" açıklamasında bulundu. 30 yıldır Çiğli'de yaşadığını, dolayısıyla herkesin kendisini yakından tanıdığını savunan Hasan Arslan bu seçimlerde CHP'ye hiç oy vermemiş, farklı partilere oy verenlerden de önemli ölçüde oy alacağının altını çizdi. Arslan şöyle konuştu:
CHP'ye oy vermeyenlerden de oy alacağım
"Belediye başkan adaylığına başvurduğum beşinci dönemdi ve ancak şimdi bana  görev verildi. Bu hakkı bizlere veren genel merkezimize, partimizin üst düzeyindeki yönetim kurulu üyelerimize, bu işe katkı koyan tüm yöneticilerimize, il başkanımıza, ilçe başkanımıza hepsine teşekkür ediyorum. Halkın hizmetkarı olmak için bu göreve talip oldum. Beni bilenler bilir çalışkan bir insanım. İnşallah 30 Mart'tan sonra da o koltuğa oturup tüm halkımıza en güzel hizmetleri vereceğiz. Halkımızın da beni çok iyi tanıdığını, sahiplendiğini biliyorum. Bu partinin adayı olarak Çiğli'de daha önce CHP'ye hiç oy vermemiş insanlardan bile oy olacağım, herkes bunu biliyor. Benim hedefim en az 65-70 bin oydur. Hayata geçireceğimiz sosyal projelerle Çiğli'yi modern, çağdaş  bir yapıya kavuşturacağız. Halkın yararına hangi proje söz konusu ise yine halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz.  Bazı projelerimizi Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli yürüteceğiz. Çiğli'ye yatırım akacak. Yeter ki Çiğli halkı bizi desteklesin, bize güvensin. Halkın hizmetkarı olmaya geliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası