Ege Postası
Geri

Çiğli zabıtasından fırınlara gece denetimi

Çiğli Belediyesi zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınlar ile ve unlu mamul üreten iş yerlerine gece yarısı denetimi yaptı. Gıda üreten iş yerleri genel temizlik, gramaj ve ruhsat kontrolünden geçirildi.
Çiğli zabıtasından fırınlara gece denetimi
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Haziran 2014 Pazartesi 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiğli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı açısından öncelik taşıyan gıda iş yerlerini sıkı denetliyor. Belediye ekipleri bu kapsamda fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerine, üretimin yapıldığı gece yarısı saatlerinde denetim yaptı. Yönetmelikler çerçevesinde denetimleri gerçekleştiren zabıta ekipleri denetimlerini genel temizlik, ürün gramajı ve ruhsat üzerinden gerçekleştirdi. Denetimlerinin yapıldığı iş yerlerinde, kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere ceza ve ihtar verildi. Denetimlerde ruhsata aykırı ekmek çıkaran 5 iş yerine ceza kesilirken, sağlıksız koşullarda çalışan 2 iş yerine de ihtar çekildi.

BAŞKAN ARSLAN: “ÖNCE VATANDAŞIMIZIN SAĞLIĞI VE HUZURU”
Gıda üreten ve satan esnaflara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Genel hijyen uygulamalarını yerine getirmeyen, gramaj ve ruhsat kontrolünden geçememiş işletmelere yönelik denetimlerimizi sıklaştırdık. Çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren iş yerlerinin vatandaşımızın sağlığını düşünmesi bizim için her şeyden önemlidir. Görevimizi en iyi şekilde yapma gayretindeyiz. Biz ne kadar iyi yaparsak halkımızda o kadar güvenli ve huzurlu yaşam sürer” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası