Ege Postası
Geri

Çiğli’de vezneler hafta sonu açık

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksitlerinin ödenmesi için tanınan süre, 31 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor.
Çiğli’de vezneler hafta sonu açık
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2017 Salı 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Vergisini ödemek isteyen vatandaşların mağdur olmaması için Çiğli Belediyesi, veznelerini hafta sonu da açık tutacak. Çiğli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların cezalı vergi ödememesi için veznelerin cumartesi ve pazar günü de hizmet vereceğini belirtti.

İnternetten Ödeme Kolaylığı Sunuluyor

2017 yılı Emlak ve İş yerleri Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksitini ödemek isteyen vatandaşlar Çiğli Belediyesi veznelerinden işlem yapabilecekler. Hafta içi mesai saatleri boyunca hizmet verecek vezneler, vatandaşları mağdur etmemek için hafta sonları da açık kalacak. Vergi ödemelerini internet üzerinden yapmak isteyenler ise https://e-belediye.cigli.bel.tr/ui/#/default web adresinden online olarak yapabilecekler. Bankalar aracılığı ile ödeme yapmak isteyen vatandaşlar ise TC kimlik veya vergi numarasıyla Vakıfbank TR28 0001 5001 5800 7294 2714 95 nolu hesaba tüm şubelerden, dileyen vatandaşlar da 678894 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla vergi borçlarını ödeyebilecek.

Vatandaşların ödeme yaparken dikkat etmesi gereken hususlar ise şöyle; Ad ve soyad,  sicil numarası, vergi dönemi ile türünün bildirilmesi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası