Ege Postası
Geri

Çiğlili muhtarlara dahili telefon

Çiğli Belediyesi tarafından, belediyede kurum içi iletişimin sağlandığı dahili telefon hatlarından Çiğli’de görev yapan bütün muhtarlara dağıtıldı.
Çiğlili muhtarlara dahili telefon
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Haziran 2013 Perşembe 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çiğlili muhtarlarla başkanlık makamında düzenlediği kahvaltıda buluşan Başkan Metin Solak, belediye bürokrat ve amirleriyle anında görüşebilmeleri için muhtarlara cep telefonu ile dahili hat dağıttı. Böylece mahalle muhtarları mahalleleriyle ilgili sorunları ve talepleri kısa kodu çevirerek anında belediyedeki yetkili kişiye bildirebilecek. Bu kısa kodlardan muhtarlar da birbirini arayabilecek. Hizmetlerin daha kısa sürede yapılabilmesi açısından telefonların önemine değinen muhtarlar da Başkan Solak’a teşekkür ederek, “Sorun ve isteklerimizle ilgili başkan yardımcıları, müdür ve amirlere anında ulaşacağımız için taleplerimiz kısa sürede çözülecek” dediler.

SON DÖNEM ÇALIŞMALARI ANLATTI
Mahallelerde sürdürülen belediye hizmetlerini daha üst seviyeye çıkarmak için 8 yeni hizmet aracının daha satın alındığını belirten Başkan Solak, özellikle temizlik hizmetlerinde en iyi kalitede hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi. Yeni araçlarının beşinin süpürme aracı olduğunu belirten Başkan Solak, hizmet alanlarında olmamasına rağmen vatandaştan gelen birçok talebi belediye olarak yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Başkan Solak şöyle konuştu; “Bu dönem hizmetlere ağırlık verdik. Çalışmalarımızı artırdık. Muhtarlarımızla uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Koordinasyonumuzu tam olarak sağladık. Muhtarlarımızın sayesinde sorunları anında tespit edip müdahale ediyoruz. Bundan sonra daha da yakınız.”

MUHTAR DERNEĞİ BAŞKANI YURTSEVER: “HİZMETLER KOLAYLAŞTI”
Belediyeyi ilgilendiren mahalle sorunları ile halkın taleplerinin anında bildirilmesi açısından dahili telefonların önemini belirten Muhtar Derneği Çiğli Şube Başkanı Neriman Yurtsever, “Başkanımız Metin Solak, bizim hizmetlerimizi yapmamızı daha da kolalaştırdı. Dahili telefon bizim için hizmetlerin daha da hızlanması anlamına geliyor. Zaten başkanımız bize daha önce tam donanımlı hizmet ofisi açmıştı. İhtiyaçlarımızı kendisine ilettiğimizde anında çözüm buluyoruz. Bizlere verdiği destekten dolayı kendisine tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası