Ege Postası
Geri

‘’Çiğli’nin gülen yüzü kadınlarla buluştu.’’

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Figen Erol,bugün saat 13.00 te Grand Ege Düğün Salonu’nda topladığı 100’ün üzerinde kadınla birlik,beraberlik mesajı verdi.
‘’Çiğli’nin gülen yüzü kadınlarla buluştu.’’
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Aralık 2013 Pazartesi 18:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Yaptığı konuşmada:’ CHP kadınlarına her zamankinden daha çok güvenmelidir.Biz anneyiz,eşiz,emekçiyiz.Tüm bu birikimlerimizi artık ülke ve şehir yönetimlerinde de göstermek istiyoruz.
Bu toplantımızın amacı kadın yoldaşlarımızın öneri ve düşüncelerini almak,sizleri yürüdüğümüz bu yola dahil etmek,birbirimize bu haklı mücadelede omuz vermektir.
Yıllardır yönetile olarak hizmet ettiğimiz CHP’inde artık CHP’li belediye başkanları,meclis üyeleri olarak yönetimlerde hizmet vermek istiyoruz.’dedi.
Ülkemizde son zamanlarda artan kadın cinayetleri,taciz-tecavüz olaylarıyla ilgili kaygılarını dile getiren Figen Erol;’’Artık yasal düzenleme şarttır.Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen.’istiyoruz.diyerek sözlerini tamamladı.
Davette daha sonra CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın ve İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin mesajı okundu.
Dokuzcan,önceden planlanmış bir programı olması sebebiyle katılamadığından ötürü üzüntülerini dile getirirken;’’Biz kadınlar CHP’sini öne yerelde daha sonra da genelde iktidara taşıyacak olanlarız.Emeğimiz ve sözümüz de olacak.Figen yoldaşıma yolunda başarılar diliyorum.’’dedi.
Milletvekili Türeli ise;’’Düzenlemiş olduğunuz etkinliğe davetiniz için teşekkür ederim.2014 yılı bütçesi ile ilgili olarak yapılan parti çalışmalarım nedeniyle aranızda bulunamadığım için üzgünüm.Üzülerek belirtmeliyim ki,toplumsal yaşamın her aşamasında kadına şiddet olgusunun kadının maddi ve manevi bütünlüğüne ağır zarar vermesi ciddi bir halk sağlığı sorunudur.Bu sorun kadının toplumsal yaşama aktif ve üretken katılımının önüne geçerek sosyal ve ekonomik kalkınma önünde bir engel oluşturmakta,kadın-erkek eşitsizliğinin devamına neden olmaktadır.Bunu engellemek devletin öncelikli görevi olmalıdır.’dedi.
Program daha sonra konuklara çiğ köfte,kuru pasta ve içecek ikramı ve saz dinletisiyle devam etti.Eğlenip,bol bol sohbet etme fırsatı bulan Çiğli’li kadınlar Figen Erol’a sonuna kadar destek olduklarını bildirirken,böylesi bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ettiler.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası