Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı’nın açılışına katılacak. Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri’nin açılışını yapacak. (11.30-14.00-İstanbul)POLİTİKA-Başbakan...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı’nın açılışına katılacak. Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri’nin açılışını yapacak. (11.30-14.00-İstanbul)

POLİTİKA
-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Wow Otel’de organize ettiği ‘Dünya Vakıflar Konferansı’nın açılışına katılacak. (09.30-İstanbul)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Hasankeyf'te köprü ve viyadük temel atma törenine ve fidan dikim törenine iştirak edecek. Eroğlu, Ilısu Barajı'nda incelemelerde bulunacak, valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. (10.00-17.30-Batman)

EKONOMİ
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca yaptırılan 100 adet denetim ve kontrol aracının teslim törenine katılacak. (11.00-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi'nde düzenlenen programa katılacak. Kayserigaz SCADA Sistemi'nin açılışı, Kayseri Şeker Fabrikası'nın pancar alım kampanyasının başlangıç töreni ve Develi Doğalgaz Dağıtım Altınkaynak töreni ve okulların toplu açılış törenine iştirak edecek. (10.30-13.30-Kayseri)

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 23-28 Eylül tarihleri arasında Kırşehir’de düzenlenecek 26. Ahilik Haftası kutlama programının açılış törenine katılacak. (Kırşehir)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ankara Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul edecek. Bağış'ın ev sahipliğinde 'Uzun İnce Bir Yol' başlıklı belgeselin gala gösterimi ise AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi'nde yapılacak. (14.00-19.30-Ankara)

DÜNYA
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'deki temaslarına devam edecek. New York'ta Merrill Lynch tarafından düzenlenen çalışma kahvaltısına katılacak,
Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer ile görüşmesinin ardından ABD-Türkiye İş Konseyi’nin ev sahipliğinde verilecek çalışma yemeğine iştirak edecek. (New York)

-Dışişleri Bakanı Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Yunanistan Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos, İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif ve Ürdün Dışişleri Bakanı Nasır Cevde ile ayrı ayrı görüşecek. (New York)

-Almanya'daki seçimlerin galibi Hristiyan Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Angela Merkel, basın toplantısı düzenleyecek. (Berlin)

-Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü ülke liderleri Rusya’nın Soçi kentinde bir araya geliyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de katılacağı zirvede Suriye konusunda müzakerelerde bulunulacak. (Soçi)

-CHP Genel Başkan yardımcıları Faruk Loğoğlu ve Umut Oran'dan oluşan heyet ABD'de temaslarda bulunacak. (Washington)

GÜNCEL
-28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmesine devam edilecek. (10.00-Ankara)

-İstanbul İlim ve Kültür Vakfı tarafından Wow Otel’de düzenlenen ve ‘Nübüvvet’ konusunun ele alındığı ‘10. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu' devam ediyor. (10.00-İstanbul)

SPOR
-Bursaspor hafta sonu evinde karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. (10.30-Bursa)

-Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta Kayserispor – Trabzonspor mücadelesiyle tamamlanacak. (20.00-Kayseri)

-PTT 1. Lig’in 6. haftasının son maçında İstanbul BBSK ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

-Beşiktaş Yönetim Kurulu dün yaşanan olaylar nedeniyle olağanüstü toplanacak. (İstanbul)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası