Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, içerisinde Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı stadyumun da bulunduğu Akyazı Spor Kompleksi'nin temelini atacak. Erdoğan, daha sonra Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde toplu açılış törenlerine katılacak....
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
24 Kasım 2013 Pazar 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, içerisinde Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı stadyumun da bulunduğu Akyazı Spor Kompleksi'nin temelini atacak. Erdoğan, daha sonra Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde toplu açılış törenlerine katılacak. (11.00 - 13.00 - 15.00 - Trabzon)

POLİTİKA
- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Levent Tenis Kulübü’nde sanatçılarla buluşacak. (13.30 - 19.00 - İstanbul)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anıtkabir ziyareti sonrası 81 ilden gelen öğretmenler ve merkez kutlama kurulu üyelerini kabul edecek. Avcı, Başkent Öğretmenevi'nde bakanlık kutlama törenine katılacak. Akşam da Başkent Öğretmenevi'nde öğretmenler ve bakanlık çalışanlarına yemek verecek. (09.00 - 11.00 - 14.00 - 18.00 - Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2. Akademisyenler Kurultayı’nın kapanışına katıldıktan sonra Manavgat seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek (10.00 - 13.00 - Antalya)

- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlenecek MKYK toplantısı öncesinde gündeme dair açıklamalarda bulunacak. (11.00 - Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi'nde partisinin il danışma meclisi toplantısına katılacak. Melikgazi Belediyesi pazar yeri ve düğün salonu ile Gül Erkek Yurdu'nun açılışına iştirak edecek. (11.00-14.30-15.30 - Kayseri)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batıpark Spor Salonu'nda toplu temel atma törenine katılacak. Daha sonra Belediye, partisinin il başkanlığı ve Valilik'i ziyaret edecek. Valilik'te düzenlenecek il koordinasyon toplantısına iştirak edecek. (14.00 - 17.30 - Kahramanmaraş)

GÜNCEL
24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle tüm yurtta düzenlenecek olan etkinlikler takip ediliyor.

DÜNYA
Çin’in başkenti Pekin’deki bir su eğlence parkında bindikleri kayıkla yukarı doğru tırmanan ve sonrasında metrelerce yükseklikten aşağı doğru kayanların yaşadığı heyecan ilginç görüntüler oluşturdu.(Pekin)

- Terör örgütü Ergenekon davasında 19 yıl hapis cezasına çarptırılan İşçi Partisi (İP) yöneticisi Adnan Akfırat, Türkiye’nin Pekin Büyükelçiliği’nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda görüntülendi. (Pekin)

- Romanya Zaman gazetesi, kuruluşunun 20. yıldönümünü, Bükreş’teki Lumina Üniversitesi’nde kutladı. (Bükreş)

SPOR
- Spor Toto Süper Lig’de 12. Haftanın maçlarına Kayseri Erciyesspor - Gençlerbirliği, Gaziantepspor - Elazığspor, Trabzonspor - Eskişehirspor ve Medical Park Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/19.00 - Kayseri - Gaziantep - Trabzon - Antalya)

- PTT 1. Lig’de 14. Hafta maçlarına 4 karşılaşmayla devam edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası