Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı eşliğinde 81 ilden gelen öğretmenleri ve merkez kutlama kurulu üyelerini, ardından Adana Ticaret Borsası Meclisi Başkanı Şahin bilgiç ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
25 Kasım 2013 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı eşliğinde 81 ilden gelen öğretmenleri ve merkez kutlama kurulu üyelerini, ardından Adana Ticaret Borsası Meclisi Başkanı Şahin bilgiç ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (13.30-15.30-Ankara)

-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çözüm Sürecini Değerlendirme Komisyonu Başkanı Naci Bostancı ve heyeti ile Meclis’te görüşecek. (11.30-Ankara)

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı eşliğinde 81 ilden gelen öğretmenleri ve merkez kutlama kurulu üyelerini Başbakanlık yeni binada kabul edecek. (12.00-Ankara)

-Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun CHP, MHP ve BDP’li üyeleri TBMM’de bir araya gelecek. (14.00-Ankara)

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı’nın Çankaya Nene Hatun Caddesi'ndeki merkezinde düzenlediği ‘Milli Eğitimde Neler Oluyor’ konulu panele katılacak. (11.00- Ankara)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Gaziantep ve Kilis’te. Gaziantep Araban Belediye Parkı'nda toplu temel atma töreni ile Dülük Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulunacak. Bakan Eroğlu, Kilis İçme Suyu Temini Projesi temel atma törenine katılacak, valiliği, belediyeyi ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. (11.00-18.00-Gaziantep-Kilis)

EKONOMİ

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, EXPO 2020 Final Oylaması’nın yapılacağı Paris’e hareketi öncesinde İzmir’in EXPO süreciyle ilgili Bakanlıkta değerlendirme toplantısı yapacak. (11.00-Ankara)

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası 'Güz 2013 dönemi 6 aylık 'yatırım anketi' sonuçlarını açıklayacak. (Ankara)

-TUSKON'un düzenlediği 19'uncu Dünya Ticaret Köprüsü, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Organizasyonun açılışına Ekokomi Bakanı Zafer Çağlayan da katılacak. (09.30-İstanbul)

-Dünyanın önde gelen beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketlerinden Nestlé, Bursa’nın Karacabey ilçesindeki fabrikasında mutfak ürünleri markası Maggı’ye özel yüksek teknolojili üretim hattını faaliyete geçiriyor. Açılışa Nestlé’nin Asya, Okyanusya, Afrika ve Ortadoğu’dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nandu Nandkishore ile Nestlé Türkiye Genel Müdürü Reinhold Jakobi katılacak. (10.45-Bursa)

DÜNYA

-KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiades ile ara bölgedeki Chateau Status Lokantası'nde bir araya gelecek. (Lefkoşe)

-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Papa Francis ile buluşacak. (Vatikan)

-Bosna-Hersek`in bağımsızlık günü kutlamaları yapılacak. (Saraybosna)

-Filipinler’i vuran tayfun sonrası afet bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Türk doktorlar, afetzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Her gün ortalama 600 kişiye sağlık hizmeti veren Kimse Yok Mu Derneği’nin medikal ekibi, tayfun sırasında doğan ve kafasında ciddi iltihaplanma oluşan bir bebeğe cerrahi müdahale ederek, hayatta kalmasına yardımcı oldu. (Tacloban)

-Ukrayna Hükümeti’nin Avrupa Birliği (AB) ile ortaklık anlaşması sürecini askıya almasına karşı çıkan AB yanlısı muhalifler eylemlerine devam ediyor. (Kiev)

GÜNCEL

-28 Şubat davasının görülmesine Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (10.00-Ankara)

-Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği ‘Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi Çerçevesinde Sosyal Medyada İfade Özgürlüğü Çalıştayı’ Ankara Plaza Otel’de yapılacak. (09.30-Ankara)

-Türkiye’deki dershane temsilcileri, İstanbul Ticaret Odası’nda düzenlenecek ‘Türkiye’de dünü bugünü ve yarını ile dershaneler’ konulu panelde bir araya gelecek. (14.00-İstanbul)

-İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde basın açıklaması yapılacak. (11.00-İstanbul)

-Bursa’da faaliyet gösteren dershaneler yakında Bakanlar Kurulu’na getirilecek dershanelerin kapatılmasına yönelik yasa ile ilgili görüşlerini basın toplantısıyla açıklayacak. (10.00-Bursa)

KÜLTÜR-SANAT

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, hat sanatçısı Azim Bedri Goki'yi bakanlığın Ortaköy’deki ofisinde kabul edecek. (14.30-İstanbul)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig’de 12. hafta Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş-Torku Konyaspor maçlarıyla tamamlanacak. (20.00-Manisa-İstanbul)

-PTT 1. Lig’de 14. hafta maçları Samsunspor-Adanaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye-Karşıyaka karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (20.00-Samsun-Gaziantep)

-Bursaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Arjantinli futbolcu Pablo Batalla, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Bursa)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası