Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Ticaret Odası Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul edecek.(10.30-Ankara) POLİTİKA-TBMM’de MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30-11.30-12.30-13.30-Ankara)...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
26 Kasım 2013 Salı 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Ticaret Odası Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü’nde kabul edecek.(10.30-Ankara)

POLİTİKA
-TBMM’de MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (10.30-11.30-12.30-13.30-Ankara)

-TBMM Genel Kurulu’nda CHP’nin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç hakkında, doping olaylarındaki tavrı nedeniyle verdiği gensoru görüşülecek. (15.00-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye 5. Yenilenebilir Enerji Kongresi ve Sergisi’nin Movenpick Otel’deki etkinliklerine katılacak. Bakan Yıldız, ardından Japonya Büyükelçiliği’ndeki resepsiyona katılacak. (09.00-19.00-Ankara)

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bursa programı kapsamında Valilik, AK Parti İl Başkanlığı, Bursa Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret edecek. Bursa Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina arsasında inceleme yapacak. Yazıcı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı’na katılıp konuşma yapacak. (13.30-18.00-Bursa)

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa’da, Hilton Otel'de 'Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programı'na katılacak. (09.30-Bursa)

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Belçika Büyükelçisi Marc Trenteseau’yu Bakanlıkta kabul edecek. Bağış, ardından Aselsan Tesisleri’nde 'Entegre Sınır Yönetimi Eylem Planı Aşama 2 Projesi Tedarik Bileşeni' kapsamında verilmesi öngörülen 'Sabit ve Mobil Termal Kamera Sistemleri' teslimat törenine katılacak. (14.00-15.00-Ankara)

-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve beraberindeki heyetini kabul edecek. (16.30-Ankara)

EKONOMİ
-Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2013 organizasyonuna katılan iş adamları ikili iş görüşmelerinde bulunacak. Yaklaşık bin 500 yabancı iş adamı 115 stantta, 800 Türk iş insanı ile ikili iş görüşmesi gerçekleştirecek. (10.00-İstanbul)

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı Ocak-Eylül dönemi ‘yapı izin’ verilerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA
-Hito: PYD’nin özerkliği, Suriye’de ayrılıkları körükler (Özel)
Suriye’nin Kuzeyi’nde PYD’nin özerklik ilanını değerlendiren muhalif geçici hükümet eski Başbakanı Gassan Hito, “PYD’nin özerkliği Suriye’de ayrılıkları körükler” dedi. (İstanbul )

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin İtalya ziyaretine devam edecek.

-Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi (ICTY) Başkanı Theodor Meron, Bosna Hersek`te bulunan Tomaşitsa toplu mezarını ziyaret edecek. (Saray Bosna)

-Tayland’da sokaklara inen göstericiler, bakanlık binalarını işgal ederek yetkililerin çalışmasını engelledi. Göstericiler, Başbakan Yingluck Shinawatra’yı, kardeşi ve devrik Başbakan Thaksin Shinawatra’nın kuklası olmak suçlayarak, istifasını talep ediyor.(Bangkok)

GÜNCEL
-28 Şubat Davası, Ankara Adliyesi 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edecek. (10.00-Ankara)

-Özel dershaneler ve özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin temsilcileri ile Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin katıldığı çalıştaylara, İzmir ve Şanlıurfa’da devam edilecek. (10.00-13.00-İzmir-Şanlıurfa)

-'Nusret 2013 Davet Tatbikatı' kapsamında, Saros Körfezi'nde mayın karşı tedbirleri harekatı yapılacak. (Çanakkale)

-TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu'nun 24. dönem 4. yasama yılı ilk toplantısı, Milli Savunma Komisyonu Toplantı Salonu'nda yapılıyor. (14.00-Ankara)

-Türkiye'nin Karbon Saydamlık Projesi (CDP) 2013 yılı iklim değişikliği raporu Sakıp Sabancı Müzesi’nde açıklanacak. (10.30-İstanbul)

SPOR
-Galatasaray, Real Madrid maçı için Madrid’e gidecek (10.00-İstanbul)

-Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Real Madrid maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (18.00-Madrid)

-Galatasaray, Real Madrid maçının hazırlıklarını tamamlayacak. (18.30-Madrid)

-Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (12.15-Madrid)

-Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek. (İstanbul-18.00)

-Trabzonspor, Apollon Limassol maçı hazırlıklarına başlayacak. (Trabzon)

-Bursaspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıkların Özlüce Tesisleri’nde sürdürecek. (17.00-Bursa)

-Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip edilecek.









YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası