Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayesinde Çankaya Köşkü’nde ‘2013 TÜBİTAK Bilim Özel ve Teşvik Ödülleri Töreni düzenlenecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AB Bakanı Egemen Bağış da törende hazır bulunacak. Gül, MİT...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
3 Aralık 2013 Salı 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayesinde Çankaya Köşkü’nde ‘2013 TÜBİTAK Bilim Özel ve Teşvik Ödülleri Töreni düzenlenecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AB Bakanı Egemen Bağış da törende hazır bulunacak. Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı Çankaya Köşkü’nde kabul edecek. (11.00-15.30-Ankara)

-Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi’yi kabul edecek. (12.00-Ankara)

POLİTİKA

-TBMM Genel Kurulu’nda ‘Tam Gün Yasası’ görüşülecek. (15.00-Ankara)

-TBMM’de MHP, AK Parti ve BDP grup toplantıları yapılacak. (10.30-11.30-12.30-Ankara)

-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Dünya Engelliler Günü nedeniyle ATO Congresium’da düzenlenen ‘Engelsiz Türkiye’ye Değer Katanlar’ etkinliğine katılacak. (14.30-Ankara)

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve heyetini Bakanlık'ta kabul edecek. (13.15-Ankara)

-Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershane dernek temsilcilerini Bakanlık merkez binada kabul sonrası ortak basın açıklaması yapacak. (10.45-Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşacak. Yıldız, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan ve heyetini Bakanlık'ta kabul edecek. Yıldız, akşam da EEPDK’nın Meyra Otel’deki 12. kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katılacak. (09.30-11.00- 19.30-Ankara)

-AB Bakanı Egemen Bağış, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’i Bakanlık'ta kabul edecek. (14.00-Ankara)

-CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, TBMM’de basın toplantısı düzenleyecek. (13.30-Ankara)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı Kasım ayı üretici ve tüketici fiyat endekslerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- NATO dışişleri bakanları Brüksel'de toplanacak. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Washington temasları kapsamında ABD Kongre'sinde görüşmelerde bulunacak.

- Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç Çin'i ziyaret edecek.

- Ukrayna Hükümeti’nin Avrupa Birliği (AB) ile ortaklık anlaşması sürecini askıya almasına karşı çıkan eylemler Kiev`de devam ediyor.

- Tayland'da 9. gününe giren hükümet karşıtı gösterilerde en az 100 yaralı olduğu bildirildi. Gelişmeler takip edilecek.

GÜNCEL

-Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin açılan davanın görülmesine, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (10.00-İstanbul)

-Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etütler Vakfı (TESEV) ‘Ortadoğu’da Türkiye Algısı’ konulu raporu açıklayacak. (10.30-İstanbul)

-Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev, Bağımsızlık Günü münasebetiyle büyükelçilikte resepsiyon verecek. (17.00-Ankara)

-Sahil Güvenlik Komutanlığı ev sahipliğinde 'Deniz Yoluyla Gerçekleştirilen Yasa Dışı Göçün Önlenmesi ve AB Uygulamaları TAIEX Çalıştayı’ Ankara Plaza Otel’de yapılacak. (09.30-Ankara)

-3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yurtta düzenlenecek çeşitli etkinlikler takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Badırmaspor-Elazığspor, MP Antalyaspor-Çankırıspor karşılaşmaları oynanacak. (19.00-13.00-20.30-İstanbul, Bandırma, Antalya)

-Beşiktaş’ta, Bucaspor ile oynanacak kupa maçının çalışmaları sürüyor. (11.00-İstanbul)

-Ziraat Türkiye Türkiye Kupası'nda, yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak Fethiyespor İstanbul'a gidecek. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, herkesin Fenerbahçe'yi favori gösterdiğini ancak kendilerinin de bir sürpriz yapmaya çalışacaklarını söyledi.

-Takımların kupa maçlarına yönelik çalışmaları takip ediliyor.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası