Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’da. Erdoğan, Tekirdağ, Çerkezköy ve Çorlu’daki toplu açılış törenlerine katıldıktan sonra, sanayici ve STK temsilcilerinin katıldığı yemeğe iştirak edecek. (11.00-13.00-15.00-18.30-Tekirdağ)...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
7 Aralık 2013 Cumartesi 10:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’da. Erdoğan, Tekirdağ, Çerkezköy ve Çorlu’daki toplu açılış törenlerine katıldıktan sonra, sanayici ve STK temsilcilerinin katıldığı yemeğe iştirak edecek. (11.00-13.00-15.00-18.30-Tekirdağ)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Parti Genel Merkezi'nde 'Bilişim Sorumluları Toplantısı' yapılacak. (10.00-Ankara)

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Kampüsü’nde düzenlenecek ‘geleneksel balık günü’ne katılacak. (10.00-İstanbul)

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Konya'da çeşitli ziyaret ve temel atma törenlerine katılacak, Mevlana Sevgi Yürüyüşü'ne eşlik edecek. Yazıcı, Mevlana Kültür Merkezi'ndeki sema törenine de katılacak. (9.00-13.30-20.00-Konya)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Bitlis’te çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulunacak. (11.30-16.30-Bitlis)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak. (11.30-15.00-Şanlıurfa)

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin'deki fuar alanında Büyükşehir Belediye başkan adayı tanıtım toplantısını katılacak. (14.30-Mersin)

EKONOMİ

- Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen 'İş Dünyasında Rızk ve Risk İkilemi' temalı Uluslararası Genç İşadamları Kongresi’ne katılacak. (10.00-İstanbul)

DÜNYA

- Yunanistan Parlamentosu`na Kasım ayında sunulan 2014 yılı mali bütçesinin onaylanması bekleniyor. Muhalefet ve sendikalar bütçeyi protesto etmek amacıyla parlamento önünde gösteri yapacak. (Atina)

- Ukrayna Hükümeti’nin Avrupa Birliği (AB) ile ortaklık anlaşması sürecini askıya alması akabinde Ukrayna Cumhurbaşkanlığı binasını ablukaya alan muhaliflerin eylemleri devam ediyor. (Kiev)

GÜNCEL

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, engelliler haftası nedeniyle Bahçelievler’de İstanbul’da Biz De Varız Derneği’nin kahvaltılı toplantısına katılacak. (10.00-İstanbul)

- 'Halkın delisiyim; sorunları görsel anlatmaya çalışıyorum'
CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Meclisin eylemci milletvekili. Bütçe görüşmeleri sırasında her bakana göre bir eylem planı hazırlıyor. Kendisini "Halkın delisi" olarak nitelendiren Aslanoğlu, halkın sorunlarını görsel olarak anlatmaya çalıştığını ifade ediyor. (Özel)

- Şeb-i Arus Haftası, kandil uyandırma merasimi ve sevgi yürüyüşü ile başlayacak. (13.30-Konya)

- Bursa’da önceki gece meydana gelen yangında hayatını kaybeden baba ile kızı bugün toprağa verilecek. (12.30-Bursa)

- Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çıkan olaylarda 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgi gelişmeler takip ediliyor. (Hakkari)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig'de 14. Hafta maçlarına Medical Park Antalyaspor-Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmalarıyla devam edilecek. (19.00-Antalya-Rize)

- PTT 1. Lig'de 16. Hafta maçları Ankaraspor-Adanaspor ve Samsunspor-Orduspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (14.00-19.00)

- Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Adana'da düzenlenen ve kendi adını taşıyan tenis turnuvasının ödül törenine katılacak. (12.00 - Adana)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası