Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık resmi konutunda ‘Bütçe Hazırlık Toplantısı’na katılacak. (13.00-Ankara)-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Japonya Büyükelçisi Yutaka Yokoi’yi makamında kabul edecek. (15.00-Ankara)POLİTİKA-Avrupa...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
9 Aralık 2013 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık resmi konutunda ‘Bütçe Hazırlık Toplantısı’na katılacak. (13.00-Ankara)

-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Japonya Büyükelçisi Yutaka Yokoi’yi makamında kabul edecek. (15.00-Ankara)

POLİTİKA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, bakanlığın Ortaköy'deki ofisinde İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (15.00-İstanbul)

-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kütahya’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak, Gençlik Merkezi açılışına katılacak. (10.00-15.30-Kütahya)

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır’da gerçekleştirilecek olan 'AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı'na katılacak. (Diyarbakır)

-TBMM Genel Kurulu’nda ‘Tam Gün Yasası’nın görüşülmesine devam edilecek. (14.00-Ankara)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 Yılı Ekim Ayı Sanayi Üretim Endeksi ile 2013 yılı 3. döneme ait iş gücü maliyeti endeksini paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

-Tayland Başbakanı Yingluck Shinawatra, hükümeti feshettiğini ve en yakın zamanda seçime gidileceğini belirtti. Gelişmeler takip edilecek. (Bangkok )

-İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman Rusya'yı ziyaret edecek. (Moskova)

-Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov İran'ı ziyaret edecek.

GÜNCEL

-8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın zehirlenerek öldürüldüğü iddiasıyla emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün yargılandığı davaya, 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (09.00-Ankara)

-YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Türkiye Yükseköğretim Meclisi’nin TOBB Sosyal Tesisleri'ndeki toplantısına katılacak. (12.30-Ankara)

-Motorlu taşıtlardan kaynaklanan hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından egzoz pulu ve egzoz ölçümleri denetimleri yapılacak. (10.30-Bursa)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig’in 14. Haftası Beşiktaş-Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor-Eskişehirspor maçlarıyla tamamlanacak. (20.00-İstanbul/Kayseri)

-PTT 1. Lig’de 16. Hafta Gaziantep Büyükşehir Belediye-Kahramanmaraşspor ve Bucaspor-Mersin İdmanyurdu maçlarıyla tamamlanacak. (20.00)

-Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus’u ağırlayacak olan Galatasaray’da, Teknik Direktör Roberto Mancini ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Sarı-kırmızılı ekip, Juventus maçının son çalışmasını da tesislerinde yaparak kampa girecek. (16.00/16.30-İstanbul)

-Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Galatasaray’a konuk olacak İtalya temsilcisi Juventus’ta teknik direktör ve bir oyuncu basın toplantısı yapacak. Konuk ekip, Galatasaray maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da yapacak. (18.00/19.00-İstanbul)



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası