Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi’yi resmi törenle karşılayacak. İki cumhurbaşkanı başbaşa görüşmenin ardından anlaşmaların imza törenine geçecek. Cumhurbaşkanı Gül ve Benin Cumhurbaşkanı Yayi, çalışma...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
11 Aralık 2013 Çarşamba 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi’yi resmi törenle karşılayacak. İki cumhurbaşkanı başbaşa görüşmenin ardından anlaşmaların imza törenine geçecek. Cumhurbaşkanı Gül ve Benin Cumhurbaşkanı Yayi, çalışma yemeğinde buluşacak. (11.25-11.30-12.00-12.15-Ankara)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ankara Arena Spor Salonu’nda 113 tesisin toplu açılışını yapacak. Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i kabul edecek Başbakan Erdoğan, ardından Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi onuruna akşam yemeği verecek. (13.30-16.15-19.30-Ankara)

POLİTİKA

-TBMM Genel Kurulu’nda; Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Sayıştay, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Başbakanlık, Kamu Denetçiliği Kurumu, MİT, MGK, RTÜK, BYEGM, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu bütçeleri görüşülecek. (11.00-Ankara)

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Hilton Otel’de düzenlenen ‘Bölgesel Bakanlar Düzeyi Eğitim Konferansı: 2015 Sonrası Kalkınma’ konulu oturuma katılacak. Avcı, oturumun ardından basın toplantısı düzenleyecek. (16.15-18.00-İstanbul)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (12.00-Ankara)

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Benin Cumhurbaşkanı Thomas Boni Yayi ile Sheraton Otel’de görüşecek. (10.00-Ankara)

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ankara Meyra Palace’da düzenlenecek '(Gönüllülük ve Sosyal Hizmetlere Erişim; Yeni Yaklaşımlar Uluslararası Katılımlı Buluşma' toplantısına katılacak. (14.00-Ankara)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (13.00-Ankara)

-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde Keçiören'de üç dönem belediye başkanlığı yapmış Turgut Altınok’un aynı ilçeden adaylığını açıklayacak. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Gaziantep Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde 'Para Politikaları' konulu bir konferans verecek. (10.00-Gaziantep)

DÜNYA

-Hristiyan Demokrat Birlik (CDU) Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Aşağı Saksonya Uyum ve Aile Bakanı Aygül Özkan, çifte vatandaşlık konusunda kapının aralandığını söyledi. (Berlin)

-Almanya Başbakanı Angela Merkel, Mali Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita'yı ağırlayacak. (Berlin)

-Ukrayna hükümetinin, başkent Kiev'de devam eden gösterilerin bitirilmesi için verdiği 5 günlük sürenin dolmasının ardından, güvenlik güçlerinin ani baskınları ile kurulan kampların ele geçirilmesi devam ediyor. (Kiev)

GÜNCEL

-Müşterek Taarruz Uçağı (JSF) Projesi kapsamında, TUSAŞ tarafından üretimi tamamlanan ilk F-35 uçağı orta gövdesinin teslimat töreni
TUSAŞ Tesisleri'nde yapılacak. (10.00-Ankara)

-Bursa’daki şofben zehirlenmesinden hayatını kaybeden anne ve çocukları Adana’da toprağa verilecek. (12.00-Adana)

-Elverişsiz hava şartları tüm yurtta etkili oluyor. Bir çok ilde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi. Gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Şampiyonlar Ligi’nde kar yüzünden bugüne ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşması kaldığı yerden devam edecek. (15-00-İstanbul)

-Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş’ın stat inşaası ile ilgili ortak basın toplantısı düzenleyecek. (13.00-İstanbul)

-Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda oynayacağı Lazio maçı için özel uçakla İtalya’ya gidecek. (10.30-Trabzon)

-UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında Lazio’ya konuk olacak Trabzonspor’da, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve bir futbolcu Lazio maçıyla ilgili karşılaşmanın oynanacağı statta akşam saatlerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Bordo-mavili ekip, maçın son çalışmasını da yaparak kampa girecek.

-Spor Toto Süper Lig’in 15. Haftasın'da Beşiktaş’ı konuk edecek olan Kasımpaşa, bu maçın hazırlıklarını sürdürecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası