Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de, Karşıyaka Spor Salonu'nda partisinin belediye başkanları aday tanıtım toplantısına katılacak. Erdoğan daha sonra Valiliği ziyaret edecek. (14.00-16.00-İzmir) POLİTİKA- TBMM Genel Kurulu’nda AB...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
13 Aralık 2013 Cuma 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de, Karşıyaka Spor Salonu'nda partisinin belediye başkanları aday tanıtım toplantısına katılacak. Erdoğan daha sonra Valiliği ziyaret edecek. (14.00-16.00-İzmir)

POLİTİKA
- TBMM Genel Kurulu’nda AB Bakanlığı, Türk Akreditasyon Kurumu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Türkiye Yazma Eserler Başkanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu, Adalet Bakanlığı, Ceza ve İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumu, Türkiye Adalet Akademisi, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumu, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, MTA Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (10.00-Ankara)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek Belarus Büyükelçisi Valery Kolesnik'i kabul edecek. (11.30-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, PETFORM tarafından Sheraton Otel’de düzenlenecek "Avrupa Birliği Yenilik Transferi TRGas-Hub Projesi" tanıtım toplantısına katılacak. (10.00-Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Macaristan Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu ile TOBB’a bağlı çeşitli illerin Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsa Başkanları arasında işadamlarına vize kolaylığına ilişkin Bakanlık'ta düzenlenecek protokollerin imza törenine katılacak. Bakan Bağış, TBMM’deki AB Bakanlığı’nın 2014 yılı bütçe görüşmelerine katılacak. (09.00-10.00-Ankara)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Yüksek Danışma Kurulu’nun mariott Otel’deki toplantısına katılacak. (15.00-Ankara)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır’da 'Sanat, Marifet ve İttifak İçin Sosyal Kalkınma Sempozyumu'na katılacak. (14.00-Diyarbakır)

EKONOMİ
Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK), 2013 yılı Ekim ayına ilişkin süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi verilerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA
-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Yunanistan'da Başbakan Antonis Samaras ve Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos ile görüşecek. ( Atina )

-Bangladeş Cemaat-i İslami'nin Genel Sekreter Yardımcısı Aldülkadir Molla'nın idam edilmesinin yankıları izleniyor.

GÜNCEL
- Abant Platformu'nun Büyük Abant Oteli’nde 3 gün sürecek, 'Aleviler ve Sünniler: Barışı ve Geleceği Birlikte Aramak’ başlıklı toplantısı başlıyor. (Bolu)

-Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıldönümü nedeni ile Ülker Sports Arena’da Şeb-i Arus töreni düzenlenecek. (20.00-İstanbul)

-İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Atatürk Havalimanı’nda İstanbul’a gelecek olan 10 milyonuncu turisti karşılama törenine katılacak. (10.30-İstanbul)

- Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine alınacak olan dünya çapında teknolojik olarak en gelişmiş F-16 Simülatör Eğitim Merkezleri’nin açılışı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda yapılacak. (14.00-Ankara)

- Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar, Mariott Otel’de düzenlenen “Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri ICDDA’14” etkinliğine katılacak. (10.00-Ankara)

- SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, SGK başkanlık binasındaki ‘Akılcı İlaç Kullanımı’ projesi kapsamında düzenlenen toplantıya katılacak. (10.00-Ankara)

SPOR
- Vefat eden TFF eski başkan vekili Orhan Saka için Orhan Saka Amatörler Evi’nde tören düzenlenecek. Orhan Saka’nın cenaze namazı, cuma namazına müteakip Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kılınacak.(10.00-13.00-İstanbul)

- Galatasaraylı futbolcu Melo, Adidas firmasının yeni ürününü tanıtacak.(15.00-İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor’la Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak.(20.00-İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig’de Torku Konyaspor, sahasında Kardemir Karabükspor’la karşılaşacak.(20.00-Konya)

- Bursaspor, Spor toto Süper Lig'de Pazartesi günü karşılaşacağı Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. (14.00-Bursa)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası