Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Manisa’da. Erdoğan Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacak ve halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan daha sonra Turgutlu ilçesine geçerek Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun da aralarında bulunduğu...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
28 Aralık 2013 Cumartesi 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Manisa’da. Erdoğan Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacak ve halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan daha sonra Turgutlu ilçesine geçerek Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun da aralarında bulunduğu diğer yatırımları hizmete açacak. (13.30-Manisa)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun’da. Karayolu ile Samsun’a gidecek olan Kılıçdaroğlu partililer tarafından Havza’da karşılanacak. Kılıçdaroğlu daha sonra Samsun’a geçerek CHP’nin adaylarının tanıtılacağı toplantıya katılacak. (11.30-13.00-Samsun)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Bahçeşehir Üniversitesi siyaset okulunda konuşacak. Destici dersten önce de gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandıracak. (15.00-Bursa)

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenecek 'AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Yozgat'a gelecek. (10.30 - Yozgat)

EKONOMİ

- Yurt dışına program satışı yapan Global Agency’nin CEO’su İzzet Pinto, dizi, yarışma ve şov ihracatı ile ilgili Cihan’a açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

- Senegal’in şehirleri bir günde boşaldı
Touba tarikatına mensup yaklaşık üç milyon Senegalli Müslümanın, Tarikat Şeyhleri Amadi Bamba Bakari’nin sürgünden dönüşünün 119. yılını kutlamak için Touba şehrine akın ettiği ülkede sokaklar bir kaç gün bomboş kaldı. (ÖZEL- Dakar)

GÜNCEL

- Şırnak’ın Uludere ilçesinde 35 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayın 2. yıldönümünde anma töreni düzenlenecek. (11.00-Şırnak)

- Türkiye Kamu Sen, Sakarya caddesinde ‘hırsıza değil, memura bütçe’ mitingi düzenleyecek. (12.30–Ankara)

- Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı İbrahim Yetkin, dernek genel merkezinde döviz fiyatlarındaki artışın ihracata dayalı tarım ürünleri üzerindeki etkisini değerlendirecek. (11.30-Ankara)

- Geçtiğimiz günlerde Arjantin’de Amazon nehrine giren 70 kişinin yaralanmasına sebep olan kırmızı karınlı piranalar, Florya’da bulunan İstanbul Akvaryum’da tanıtılacak. (13.00- İstanbul)

SPOR

- Elazığspor – Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. (13.30 – Elazığ)

- Gaziantepspor – Bursaspor karşılaşması yapılacak. (16.00 – Gaziantep)

- Kayseri Erciyesspor – Galatasaray ile mücadele edecek. (19.00 - Kayseri )

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası