Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar, Demirci ve Salihli ilçelerinde toplu açılış törenlerine katılacak. (11.00-13.00-14.00-Manisa)POLİTİKA-Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Alanya...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
29 Aralık 2013 Pazar 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar, Demirci ve Salihli ilçelerinde toplu açılış törenlerine katılacak. (11.00-13.00-14.00-Manisa)

POLİTİKA
-Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Alanya ilçesinde çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunacak. (12:00-13.30-Antalya)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4. Levent'te yeni CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın açılış törenine katılacak. (13.00-İstanul)

-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de partisinin belediye başkan adaylarını tanıtacak. (14.00-İzmir)

-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve il başkanları toplantısı öncesi gündem ile ilgili basın açıklaması yapacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA
-Hollanda asıllı Kees de Vires, Alman Parlamentosu’nun en ilginç milletvekillerinden biri. 22 Eylül federal seçimlerinde Hristiyan Birlik Demokrat Partisi (CDU) Anhalt bölgesinden Federal Milletvekili seçilen de Vires’in hikayesi ilginç. Vires, mandıracı olarak geldiği Almanya’da milletvekili oldu. Berlin (Özel)

GÜNCEL
-Trablus'ta THY bilet satış ofisine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden THY Muhasebe Şefi Uğur Tezcan için Atatürk Havalimanı Genel Müdürlük Binası önünde cenaze töreni düzenlenecek. Tezcan'ın cenazesi, Küçükköy Mahmut Esat Coşan Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip defnedilecek. (12.00-15.00-İstanbul)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig’de 17. hafta maçları Torku Konyaspor-Eskişehirspor, Sivasspor-Kardemir Karabükspor, Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor ve Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.30/16.00/19.00)

-PTT 1. Lig’de 19. hafta maçları oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası