Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşecek.(11.00 -14.30 -Ankara)POLİTİKA-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, MÜSİAD’ın Rixos Otel’deki ‘Genişletilmiş Başkanlar...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
2 Ocak 2014 Perşembe 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşecek.(11.00 -14.30 -Ankara)

POLİTİKA

-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, MÜSİAD’ın Rixos Otel’deki ‘Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı’na katılacak.(09.30-Ankara)

-TBMM Genel Kurulu, Tam Gün Yasası’nı görüşmek üzere toplanacak. İçişleri Bakanı Efkan Ala da bugün Meclis'te yemin edecek.

-Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Üsküdar'da Yetimlerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret edecek. (10.00 - İstanbul)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Büyükelçisi Kyriakos Loukakis'i kabul edecek(12.30 -Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 hedefleriyle ilgili TPAO Lokali’nde kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecek. (09.30-Ankara)

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Sheraton Otel’de ‘2013 yılının son ihracat rakamları’nı açıklayacağı toplantıya katılacak.(10.30-Ankara)

DÜNYA

-Almanya'nın başkenti Berlin'de Türklerin yaşadığı bir apartmanda art arda çıkan yangınlar endişeye sebep oldu. (Berlin)

-Pakistan’da iktidarı darbe ile ele geçiren eski genelkurmay ve devlet başkanı Pervez Müşerref’in yargılanmasına devam edilecek. (İslamabad)

-Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun, Çin turnesinde başkent Pekin’deki Büyük Halk Toplantı Sarayı’nda (Çin’in parlamento binası) yaptığı gösteri Çinlilerden tam not altı. Gösterinin sonunda Çinliler Türk dansçıları ayakta alkışladı.(Pekin)

GÜNCEL

-Suriye'ye yardım malzemeleri taşıyan bir TIR'da çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiği iddia edildi. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Hatay-Gaziantep)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası