Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde seçim hazırlıklarının değerlendirileceği toplantı öncesi konuşma yapacak. (10.00-Ankara)- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İznik’te Arıtma Tesisi’nin temel...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
4 Ocak 2014 Cumartesi 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde seçim hazırlıklarının değerlendirileceği toplantı öncesi konuşma yapacak. (10.00-Ankara)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İznik’te Arıtma Tesisi’nin temel atma törenine katılacak. Orhangazi Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek toplantıda konuşacak. Gemlik'te seçim bürosu açılışını yapıp, Bursa Mahalli İdareler Seçimleri Toplantısı'na iştirak edecek. (12.00-18.30-Bursa)

- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam'da Kaymakamlığı, Belediye Başkanını ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. İşler daha sonra Kazan ilçesine geçip burada belediye başkanlığını ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. (11.00-11.30-12.15-14.30-15.30-Kızılcahamam-Kazan)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'M. Akif İnan, Memur-Sen ve Büyük Türkiye' konulu panele katılacak. (10.00-Ankara)

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Çırağan Sarayı’nda İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile görüştükten sonra ortak basın toplantısı yapacak. (18.00-İstanbul)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belgrad Ormanı'nda incelemede bulunacak. (13.30-İstanbul)

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Kars’ta. Bakan Kılıç, Valilik, Belediye başkanlığı, il başkanlığını ziyaret ettikten sonra kardan heykeller ve resim sergisi açılışına, şehitleri anma ile şiir dinletisi programına katılacak. (11.00-19.00-Kars)

- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Gaziantep’te. Bakan Eker, Kadın Çiftçi Eğitimi Sertifika Dağıtım Töreni ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yeni Binasını ziyaret edecek. Buradaki görüşmelere katılacak. (13.45-17.00-Gaziantep)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam Gaziantep’te, valiliği, Bakanlığın il müdürlüğünü, belediyeyi ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. (11.30-18.45-Gaziantep)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası