Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Ön Gündem

İSTANBUL-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi”ne katılacak. (09.30 - İstanbul)-Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz, Diyabet Farkındalığı ile ilgili araştırma...
Cihan Haber Ajansı Ön Gündem
Haberler / Güncel
8 Kasım 2013 Cuma 01:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Uluslararası Çevresel Etki Değerlendirmesi Kongresi”ne katılacak. (09.30 - İstanbul)

-Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz, Diyabet Farkındalığı ile ilgili araştırma raporunu açıklayacak. (10.30 - İstanbul)

ANKARA

- Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hukuk ve Hayat Derneği’nin kuruluşunun 10. Yılı nedeniyle düzenlediği ‘Türkiye’de Hukuk ve Avukatlık Sınavı konulu paneline katılacak. (16.00 - Ankara)

- Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır ile AB Komisyonu Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Komiseri Stefan Füle ile ortak toplantısı düzenleyecek. (10.00 - Ankara)

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) düzenlediği “İstatistik Kapasite Geliştirme’ konferansına katılacak. (09.30 - Ankara)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig’de Eskişehirspor - Akhisar Belideyspor, Elazığspor - K. Erciyespor maçları oynanacak (20.00 - Eskişehir / Elazığ)

- Beşiktaş, Kayserispor maçı için Kayseri’ye gidecek.

- Takımların hafta sonundaki maçlarına yönelik haberleri takip edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası