Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

DÜNYA- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Karadeniz Ekonomik İşbirliği 29. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Erivan)GÜNCEL- TBMM Genel Kurulu’nda; Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, AFAD, Türkiye İnsan...
Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
Haberler / Güncel
12 Aralık 2013 Perşembe 01:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Karadeniz Ekonomik İşbirliği 29. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak. (Erivan)

GÜNCEL

- TBMM Genel Kurulu’nda; Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, AFAD, Türkiye İnsan Hakları Kurumu, Diyanet İşleri Başkanlığı, TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Hazine Müsteşarlığı, BDDK, Sermaye Piyasası Kurulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, BTK, SHGM, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü, Devlet Personel Başkanlığı’nın 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (11.00 - Ankara)

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen 11.Türkiye (eTR) Ödülleri’nin verileceği TBMM’deki törene katılacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de ‘Ceylanpınar Sulama Projesi’ özel ödülünü alacak. (10.00 - Ankara)

- Gençlik ve Spor Bakanlığının yürüttüğü ‘Büyük Adımlar’ projesinin ‘Hayallerin Tecrübeyle Buluşması’ konulu Bakanlıktaki paneline ve fotoğraf sergisi açılışına milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu katılacak. (13.00 - Ankara)

- Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik, "Piri Reis ve Haritaları’ sergisinin Ankamall AVM'deki açılışına katılacak. (14.00 - Ankara)

- Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili dilekçeyi CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’ya verecek. (13.00 - İstanbul)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya temsilcisi Lazio ile Trabzonspor Roma’da karşı karşıya gelecekler. (22.05 - İtalya)

- Süper Lig takımlarının 15. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası