Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

GÜNCEL- TBMM Genel Kurulu’nda; AB Bakanlığı, Türk Akreditasyon Kurumu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Türkiye Yazma Eserler Başkanlığı, Gümrük ve Ticaret...
Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
Haberler / Güncel
13 Aralık 2013 Cuma 02:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GÜNCEL

- TBMM Genel Kurulu’nda; AB Bakanlığı, Türk Akreditasyon Kurumu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Türkiye Yazma Eserler Başkanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu, Adalet Bakanlığı, Ceza ve İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumu, Türkiye Adalet Akademisi, HSYK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, EPDK, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, MTA Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (11.00 - Ankara)

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Macaristan Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu ile TOBB’a bağlı çeşitli illerin Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsa Başkanları arasında işadamlarına vize kolaylığına ilişkin Bakanlıkta düzenlenecek protokollerin imza törenine katılacak. Bakan Bağış, TBMM’deki AB Bakanlığı’nın 2014 yılı bütçe görüşmelerine katılacak. (09.00-10.00 - Ankara)

- Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine alınacak olan dünya çapında teknolojik olarak en gelişmiş F-16 Simülatör Eğitim Merkezleri’nin açılışı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda yapılacak.

- SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, SGK başkanlık binasındaki ‘Akılcı İlaç Kullanımı’ projesi kapsamında düzenlenen toplantıya katılacak. (10.00 - Ankara)

- Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıldönümü nedeni ile Ülker Sports Arena’da Şeb-i Arus töreni düzenlenecek. (20.00 – İstanbul)

SPOR

- Vefat eden TFF eski başkan vekili Orhan Saka için Orhan Saka Amatörler Evi’nde tören düzenlenecek.

- Orhan Saka’nın cenaze namazı, cuma namazına müteakip Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kılınacak.(10.00/13.00 - İstanbul)

- Galatasaraylı futbolcu Melo, Adidas firmasının yeni ürününü tanıtacak.(15.00 - İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig lideri Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor’la Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak.(20.00 - İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig’de Torku Konyaspor, sahasında Kardemir Karabükspor’la karşılaşacak.(20.00 – Konya)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası