Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

POLİTİKA- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konya’da. Erdoğan, toplu açılış törenine, valilik tarafından düzenlenen öğle yemeğine ve Şeb-i Aruz törenine katılacak (12.30-19.00 - Konya)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da....
Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
Haberler / Güncel
17 Aralık 2013 Salı 01:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
POLİTİKA

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konya’da. Erdoğan, toplu açılış törenine, valilik tarafından düzenlenen öğle yemeğine ve Şeb-i Aruz törenine katılacak (12.30-19.00 - Konya)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da. Mevlana Müzesi’ni ziyaret edecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana’nın 740. Vuslat Yıldönümü ve Şeb-i Aruz törenine katılacak. (18.30-19.00 - Konya)

- TBMM Genel Kurulu’nda; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, YURTKUR, Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Kamu İhale Kurumu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, Gelir Bütçesi’nin 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (11.00 - Ankara)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ulus Tren Garı 1. Peron’da üretilen araçların tanıtımı, ardından Gar Kule Restoran’da ‘Milli Tren Projesi’nin tanıtımını yapacak. (11.00-11.15 - Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanları, tutuklu BDP milletvekillerinin tahliye edilmemesini protesto için Meclis’te açlık grevine başlayacak. (Ankara)

DÜNYA

- Almanya’da Angela Merkel başkanlığındaki yeni hükümet resmen göreve başlayacak. (Berlin)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Şahdeniz Faz 2 Nihai Yatırım Anlaşması İmza Töreni”ne katılacak. (Bakü)

- Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan arasında Kapitan Andreevo sınır kapısında kurulması öngörülen polis ve gümrük ortak temas merkezinin kuruluş ve işleyişine ilişkin anlaşma imzalanacak. Programda Türkiye’yi İçişleri Bakanı Muammer Güler temsil edecek. (Sofya)

- AB Genel İşler Konseyi toplanacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto, Ankara’da temaslarını sürdürecek. (Ankara)

- Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, UNESCO Türkiye Millî Komisyonu’nu ziyaret edecek. (14.00 - Ankara)

- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Gümüşsuyu Ortaokulu’nun açılışını yapacak. (11.00 - İstanbul)

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ayamama deresinin ıslah çalışmalarını denetledikten sonra basın toplantısı düzenleyecek. (12.30 - İstanbul)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası