Ege Postası
Geri

Cihan Medya Haber Dergisi’nin yeni sayısı çıktı

Medya dünyasına mercek tutan Cihan Medya Haber Dergisi'nin Kasım-Aralık sayısı yayınlandı. Dergi, gazeteci yazar Sibel Eraslan röportajını kapağa taşıdığı bu sayısında da okurlarına zengin içerik sunuyor.İki ayda bir yayınlanan derginin...
Cihan Medya Haber Dergisi’nin yeni sayısı çıktı
Haberler / Güncel
30 Kasım 2013 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Medya dünyasına mercek tutan Cihan Medya Haber Dergisi'nin Kasım-Aralık sayısı yayınlandı. Dergi, gazeteci yazar Sibel Eraslan röportajını kapağa taşıdığı bu sayısında da okurlarına zengin içerik sunuyor.

İki ayda bir yayınlanan derginin yeni sayısı raflardaki yerini aldı. Gazetelerden televizyonlara, dergilerden internet medyasına kadar her mecradan, sektöre dair geniş haberlerin yer aldığı dergi, bu sayısıyla da yine doyurucu haber ve söyleşilerle okurlarının karşısına çıktı. 55'inci kez yayınlanan dergi, yerelden ulusala kadar medya dünyasından geniş bir yelpazede haberler veriyor.

ZENGİN İÇERİK

Bu sayıda Gazeteci Yazar Sibel Eraslan, 28 Şubat sürecinde yaşadığı sıkıntılı günleri, Türk medyasına yönelik düşüncelerini anlatıyor. Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar röportajı görüntülü medyamıza ayna tutarken, deneyimli gazeteci Zafer Atay, verdiği cevaplarla Babıali perspektifinden günümüz medyasını değerlendiriyor. Nazım Hikmet’le Rusya’da ilk görüşen gazeteci Orhan Karaveli’nin hatıraları da ilgiyle okunacak söyleşilerden… 28 Şubat sürecinden en çok etkilenen radyo kanallarından Moral FM’in o süreçte başından geçenleri ve kuruluş hikayesini ise radyonun Genel Yayın Yönetmeni İsmail Tongar anlatıyor.

Dünya basınını da ihmal etmeyen Cihan Medya Haber Dergisi, bu geleneğini yeni sayısında da sürdürüyor. İspanya'nın en çok satan spor gazetesi Marca'nn Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Juan Ignacio Gallardo, gerek Marca gazetesi gerekse İspanyol basınını anlatırken, Türkiye'de yaşanan şike sürecine yönelik değerlendirmelerde bulunuyor. Lübnan’da yayınlanan Mustakbel Gazetesi Haber Müdürü Fuad Hatit'in Lübnan medyasına dair bilgiler verdiği söyleşi de bu kapsamda okunacak bir başka çalışma...

YENİ MEDYADAN HABERLER

İnternet medyasını da ihmal etmeyen Cihan Medya Haber Dergisi bu sayısında, Hürriyet gazetesinin web sitesine mercek tutuyor. Hürriyet Web Koordinatörü Bülent Mumay, hurriyet.com.tr’nin yanı sıra GO2015 projesiyle Hürriyet grubunda geleneksel medyayla yeni medyanın nasıl entegre edildiğini anlatıyor, internet medyamızın sorunlarına işaret ediyor.

Bahsi geçen haberler ve daha fazlasını Cihan Medya Haber Dergisi’nin son sayısında okuyabilirsiniz. Aboneliğin yanı sıra tüm NT mağazaları ile seçkin Yaysat bayilerinde satışa sunulan dergiye, Turkcell Dergilik'in dijital raflarından da erişilebiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası