Ege Postası
Geri

Çılgın Şarkılar Narlıdere’de

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu, 16 Şubat’ta ‘Çılgın Şarkılar Konseri’ adı altında bir konser vermeye hazırlanıyor. Birbirinden eğlenceli şarkıları repertuvarına katan Koro’nun misafir sanatçısı ise kendine özgü tarzıyla dinleyenlerinin beğenisini kazanan Zeliha Sunal olacak.
Çılgın Şarkılar Narlıdere’de
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2016 Perşembe 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik korosu 16 Şubat Salı günü Saat:20.00’da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde ‘Çılgın Şarkılar Konseri’ verecek. Şef Ferda Yılmaz yönetiminde ve Hakan Eren’in sunuculuğunda gerçekleşecek konsere “Kırk dilde şarkı söyleyen sanatçı” olarak da bilinen Zeliha Sunal misafir sanatçı olarak katılacak.  Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Popüler Müzik Korosu’nun ücretsiz olarak verilecek ve izleyenlerin son derece eğlenceli saatler geçireceği konserine herkesi davet etti. Batur “ Kurulduğu günden bugüne çok başarılı konser ve muhteşem müzik ziyafeti dolu gecelere imza atan Koromuzun, 16 Şubat günü gerçekleştireceği bu konser kaçırılmaz. Ücretsiz olarak vereceğimiz konsere tüm Narlıdereli ve İzmirli müzik severleri davet ediyorum” dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası