Ege Postası
Geri

Cinayet şüphelisi Ereğli’ye getirildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 2 kişiyi öldürdüğü şüphesiyle yakalanan 1 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Murat Erdoğan ile Gizem Tunç'un bağ evinde öldürülmesine ilişkin araştırmayı derinleştiren polis, genç kızın...
Cinayet şüphelisi Ereğli’ye getirildi
Haberler / Güncel
10 Eylül 2013 Salı 02:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 2 kişiyi öldürdüğü şüphesiyle yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Erdoğan ile Gizem Tunç'un bağ evinde öldürülmesine ilişkin araştırmayı derinleştiren polis, genç kızın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Deniz P.’nin askerlik görevini yaptığını, ancak olay günü Ereğli’de olduğunu belirledi.

Şahsın babasının evinde yapılan arama sonucu giydiği elbiselere ulaşan polis, daha sonra ise Deniz P.’nin otobüsle askerlik görevini yaptığı Denizli’ye gittiğini tespit etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Denizli’ye giderek birliğinden teslim aldıkları şahsı bir saat kadar önce Ereğli’ye getirdi. Son derece gizli şekilde Ereğli Devlet Hastanesi Morg kısmına götürülen Deniz P., burada yapılan sağlık kontrolünün ardından Karadeniz Bölge Komutanlığı Merkez Komutanlığı’na götürüldü. Diğer yandan, Deniz P. ile Murat Erdoğan’ın arkadaş oldukları, geçmiş tarihlerde birlikte fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.

Deniz P.’nin olay gecesi kullandığı belirtilen hafif ticari kamyonet, Ereğli ilçe emniyet müdürlüğü otoparkında ince araştırmaya alındı. Deniz P.’nin evinden alınan eşyaların da incelenmek üzere Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.

Murat Erdoğan ile Gizem Tunç'un geçtiğimiz cumartesi günü evlerine dönmemesi üzerine yakınları tarafından arama çalışması başlatılmış, polisin araştırmasında ise iki gencin bağ evinde cesetlerine ulaşılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası