Ege Postası
Geri

Çıray seçim startı verdi

Yerel Seçimlerin tarihi kesinleşmedi ancak CHP çoktan seçim çalışmalarına başladı bile. Haftasonunu Ödemiş; Beydağ; Kiraz da geçiren CHP İzmir Milletvekili Dr Aytun Çıray vatandaşın sorunlarını dinledi; oy istedi. Çıray “ Artık Devletin Bekaası Tehlikede” dedi.
Çıray seçim startı verdi
Haberler / Politika
22 Ekim 2012 Pazartesi 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş; Birgi; Beydağ; Kiraz, Gölcük ve Bozdağ’ı adım adım dolaşan Çıray “ Yerel seçimlerin tarihi kesinleşmedi.  Belki  referandum olacak. Ancak her koşulda vatandaşın önüne 1.5 yıl içerisinde sandık gelecek. Biz bu yerel seçimleri ülkenin AKP’den kurtuluşunun başlangıcı olarak görüyoruz. Devletin bekaasını tehliyeye atan bu iktidardan millet hesap soracak “ dedi.

 

“Bu Millet Kimseye Tebaa Olmayacak”

AKP iktidarının yıkıcı ve intikan kokan politikaları yüzünden ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini kaydeden Çıray “ Milli değerlerin hükümet eliyle yok edilmeye çalışıldığını iddia etti. Çıray sultanlık hevesindeki Başbakan’ın dış politikalarının faturasının ise ağır olacağını söyledi. Aytun Çıray “Sıfır sorun diye başlanan çapsız politikalar artık Türkiye’yi sıfır komşu konumuna getirdi. Suriye ile savaşın eşiğindiyiz.  Vatandaşlarımız bir yandan sınırın öte yakasından gelen top mermileriyle evlerinde öldürülüyor; öte yandan AKP’nin hergün kendisine çıkardığı Suriye faturalarını ödüyor. Vergilerartırılıyor, zamlar ardı ardına çıkarılıyor. Uyan ey başbakan Sen sultanlık hevesinde olabilirsin; ancak bu millet senin teban değil; olmayacak da” diye konuştu

CHP’nin hangi tarihte olursa olsun seçimlere hazır olduğunu ifade eden CHP İzmir Milletvekili esnafı dolaştı; çiftçilerle dertleşti.  Vatandaşı AKP’ye hesap sormak için CHP’de birleşmeye çağıran Çıray; Atatürk  ve Cumhuriyete sahip çıkmanın yolunun CHP’li adayları desteklemekten geçtiğini söyledi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası