Ege Postası
Geri

Çıray’dan ‘ Şeref köşesi’ paylaşımı: Akşener yer almadı

İYİ Parti 27. Dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Yeni kütüphanemin şeref köşesi” olarak betimlediği alanda,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafını paylaştı. Çıray’ın paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının yer almaması dikkat çekti.
Çıray’dan ‘ Şeref köşesi’ paylaşımı: Akşener yer almadı
Haberler / Politika
11 Haziran 2023 Pazar 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde milletvekili adaylığından çekilen ve partisine yönelik ağır eleştirilerde bulunan İYİ Parti 27. Dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray, geçtiğimiz haftalarda partisinden istifa etmişti.

Çıray, sosyal medya hesabından “Yeni kütüphanemin şeref köşesinden” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı alanı paylaştı. Çıray’ın, şeref köşesi olarak belirttiği alanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğrafının yer almaması dikkat çekti.

Çıray, öte yandan diğer paylaşımında da 25,26 ve 27 Dönem Milletvekilliği mazbataları ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi diplomasını paylaştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası