Ege Postası
Geri

Çıray’ın ‘büyük İzmir finali’ talebine TFF Başkanı’nından gerekçeli yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İzmir takımları olan Altay ve Altınordu müsabakasının İzmir’de oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na verdiği dilekçesine yanıt verdi. Özdemir yanıtında, Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın zeminin acil bakıma alınması nedeniyle karşılaşmanın orada yapılmadığı ve istanbul’a alındığı belirtti.
Çıray’ın ‘büyük İzmir finali’ talebine TFF Başkanı’nından gerekçeli yanıt
Haberler / Güncel
25 Mayıs 2021 Salı 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in iki köklü ekibinin Altay ile Altınordu arasındaki Süper Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek TFF 1. Lig play-off finalinin İstanbul'da oynanması kararı kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

Tepkilerin ardından İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İzmir takımları olan Altay ve Altınordu müsabakasının İzmir’de oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe vermiş ve olası kısmi seyirci uygulamasında salgın risklerini aza indirmek amacıyla müsabakanın İzmir’de oynanması talebinde bulunmuştu.

Çıray’ın talebine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’den yanıt geldi.

Özdemir, Çıray’a verdiği yanıtında, Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın zeminin acil bakıma alınması nedeniyle karşılaşmanın orada yapılmadığı ve istanbul’a alındığı belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası