Ege Postası
Geri

Çocuğunu kurtarmaya çalışan anne ve kızı gölette kayboldu

Eskişehir’den Bilecik’e piknik için gelen 6 kişilik aileden anne ve kız gölette kayboldu. Annenin cansız bedeni bulunurken, küçük kızı arama çalışmaları devam ediyor.
Çocuğunu kurtarmaya çalışan anne ve kızı gölette kayboldu
Haberler / 3. Sayfa
31 Temmuz 2020 Cuma 08:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tarpak köyünde bulunan Tarpak Göleti'ne piknik amaçlı Eskişehir’den gelen 6 kişilik Solmaz ailesinden 14 yaşındaki Cevher Gül Solmaz serinlemek için gölete ayaklarını soktu. Biraz yürüyen küçük kızı bir anda gölet çekerken, kızını kurtarmak için anne Dursun Solmaz (36) da suya girdi. Suda kaybolan eşini ve kızını kurtarmak için suya giren baba Muhammet Solmaz, ikisini de kurtaramadı. 

Hemen jandarmaya haber verilirken, çevredeki diğer aileler de korku dolu anlar yaşadılar. Annenin cansız bedeni bir süre sonra su yüzüne çıkarken, anneyi göletten Bilecik AFAD ekipleri çıkardı. Küçük kızı bulmak için Bursa deniz polisinden yardım istenirken, ekiplerin yola çıktığı öğrenildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası