Ege Postası
Geri

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Diclekent Anaokulu’nu ziyaret etti

Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Diyarbakır Diclekent Anaokulu’nu ziyaret etti. Öğretim Görevlisi Suna Deniz Tavukçu eşliğinde Diclekent Anaokulu’na gelen öğrenciler burada miniklerle yakından ilgilendi. Ziyarette...
Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Diclekent Anaokulu’nu ziyaret etti
Haberler / Genel
3 Haziran 2013 Pazartesi 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Diyarbakır Diclekent Anaokulu’nu ziyaret etti. Öğretim Görevlisi Suna Deniz Tavukçu eşliğinde Diclekent Anaokulu’na gelen öğrenciler burada miniklerle yakından ilgilendi.

Ziyarette anaokulu öğrencileri, Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerince yapılan palyaço gösterisi, çevre ve sosyal yaşamla ilgili eğitici skeçlerle eğlendi. Ayrıca öğrencilerin hazırladığı çeşitli drama kostümleri miniklere hediye edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Suna Deniz Tavukçu, öğrencilerin hazırladığı çalışmaları hediye etmek ve öğrencilerle minikleri bir araya getirmek amacıyla bu geziyi gerçekleştirdiklerini belirtti. Tavukçu, “Her dönem sonunda hazırlanan çalışmaları hediye etmek ve öğrencilerimize uygulamalı eğitim vermek amacıyla anaokullarını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ayrıca minik öğrencileri mutlu görmek bütün yorgunluğumuzu alıyor. Bu etkinliğimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her türlü yardımı sunan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bahattin İşcan ve Müdür Yardımcısı Cemil Manap’a teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası