Ege Postası
Geri

Çocuklar başkan amca ile parkta!

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 14 yaş altındaki çocuklar haftalar sonra ilk kez evlerinden çıkarak park ve meydanları doldurdu. Büyükpark’ta miniklerle bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sıcak havada piknik yapıp oyun oynayan çocuklara gofret ve çikolata dağıttı.
Çocuklar başkan amca ile parkta!
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Mayıs 2020 Perşembe 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saat 11.00 – 15.00 arası olmak üzere dört saatlik süreyle sokağa çıkmalarına izin verilen Bornovalı çocuklar, soluğu açık alanlarda aldı. Özellikle miniklerin adresi Büyük Park oldu. Başkan Mustafa İduğ, çocuk oyun parkında ve havuzda gönüllerince eğlenen miniklerle sohbet edip, gofret ve çikolata dağıttı.

65 yaş üstü vatandaşların ardından çocukların da dışarı çıkmanın keyfini yaşadığını söyleyen İduğ, “Onların her zaman böylesine mutlu olması bizim en büyük arzumuz. Ama unutmayalım ki; salgın henüz sona ermedi. Bu güzelliklerin sürekli hale gelmesi için lütfen kurallara uyalım” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası