Ege Postası
Geri

Çocuklar bu atları çok sevdi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Torbalı’ya gelen 3 küçük pony atına binen çocuklar gönüllerince eğlendi.
Çocuklar bu atları çok sevdi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çocuklara at sevgisini küçük yaşlarda aşılamak amacıyla gerçekleştirilen projenin Torbalı durağı Belediye Kültür Merkezi (BKM) bahçesinde yapıldı. Bugün ve yarın da ilçede hizmet verecek olan atlar, 3 günlük programın ardından buradan ayrılacaklar.

ÇOCUKLAR DİLEDİĞİ KADAR ATA BİNECEK

Torbalı Belediyesi organizesinde ilçeye gelen atlara yoğun ilgi vardı. Belediye yetkilileri yaptığı açıklamada, “At, bildiğiniz gibi özellikle çocukların ruhsal gelişimine katkı sağlayan en önemli canlı. Ruhsal gelişimin yanı sıra fiziksel anlamda da atın iyileştirici özelliği bulunuyor. Amacımız çocuklarımızın dilediği kadar at binmesi. Bu kapsamda Türkiye Jokey kulübü yetkililerine ve ilçemize gelen çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Gözetmen denetiminde pony atlarına binen çocuklar oldukça eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar etkinlikten memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası