Ege Postası
Geri

Çocuklar için elele

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hilmiye ÇARIKÇI, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk SESLİ’yi makamında ziyaret etti.
Çocuklar için elele
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2015 Perşembe 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının, 6360 sayılı yasa gereğince, Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dâhil edilen Bayındır İlçe merkezi ve Mahallelerinde bulunan 39 okula, “Okullara Spor Malzemesi Desteği” projesi adı altında destek verilecektir dedi. Planlanan ve devam eden projeler hakkında Başkan Sesli’ye bilgi verdi.

Başkan Sesli; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hilmiye ÇARIKÇI’ya bu tür güzel projeleriniz için “ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Böylelikle Bayındır merkez ve mahallelerinde iki gündür yapılan çalışmalar kapsamında 39 Okula Spor Malzemesi Desteği yapılmış oldu.

Belediye Başkanı Dr. Ufuk SESLİ’de “Spora gönül veren gençlerimize fayda sağlayan bütün projelerde elimizden geldiğince bizde varız’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası