Ege Postası
Geri

Çocuklar için hem gezi hem eğitim

Gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle de adından söz ettiren Karabağlar Belediyesi, yaz aylarında farklı bir etkinliğe imza attı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslara katılan çocuklar, haftanın bir günü farklı yerlere geziye gidecek. İlk gezi Kemalpaşa’da bulunan Kımız Çiftliği oldu.
Çocuklar için hem gezi hem eğitim
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Temmuz 2015 Çarşamba 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Etkinlik kapsamında Kemalpaşa Kımız Çiftliği’ne giden çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi, atlara binerek keyifli vakit geçirdi. Ayrıca gezi kapsamında çocuklara, Kımız Çiftliği hakkında bilgi verilerek gezdikleri yerleri tanımaları sağlandı.

Yaz boyunca gezilere devam edilecek
Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen kurslar kapsamında eğitime katılan çocuklara, haftanın üç günü resim, yaratıcı drama,  satranç, yabancı dil eğitimi verilecek. Böylelikle çocukların hem sanatsal yeteneklerini, dillerini ve çözümleyici düşünme yeteneklerini geliştirmeleri sağlanacak. Bu etkinlik kapsamında ayrıca, ailelere verilen ergenlik ve bağımlılık, ilk yardım, aile içi iletişim gibi seminerlerle de ailelerin çocuk yetiştirmede ve çocuklarıyla iletişimde daha bilinçli olmaları hedefleniyor.



4 Eylül’de sona erecek
Kurslara katılan çocuklar eğitimlerinin yanı sıra gezilere de katılarak farklı bir deneyim yaşayacak. Kemalpaşa Kımız Çiftliği ile başlayan geziler kapsamında  Sasalı, Meryem Ana, Seferihisar ve İzmir’deki bazı müzeler de yer alacak. Toplam 8 hafta süresince devam edecek olan etkinlik 4 Eylül’de sona erecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası