Ege Postası
Geri

Çocuklar ilk kez tiyatro izledi

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ‘Konaklıyız, mutlu çocuklarız’ projesi kapsamında Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi’nde Alkın Sanat Merkezi Tiyatro Grubu’nun sahneye koyduğu ‘Karga ile Tilki’ oyununu kahkahalarla izlediler.
Çocuklar ilk kez tiyatro izledi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ocak 2013 Perşembe 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Zaman zaman oyuncuların danslarına eşlik eden minikler unutulmaz bir gün yaşadılar. İçlerinde ilk kez tiyatro oyunu izleyen çocuklar tiyatroyu çok sevdiklerini söyleyerek, “Büyüyünce biz de oyuncu olmak istiyoruz” dedi. Çocuklara yeni eğitim ve öğretim dönemi için başarılar dileyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bu etkinliklerin yıl boyu ücretsiz olarak devam edeceğini belirtti. Başkan Tartan, “Sanatın temeli erken yaşlarda atılmalı. Çocukları tiyatroyla, sinemayla, çeşitli sergilerle tanıştırmanın gelecekteki meslek seçimlerinde çok önemli olacağını düşünüyorum. Her insanın hayatında sanata yer olmalı” diye konuştu.  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası