Ege Postası
Geri

Çocuklar, okullar açılmadan aileleriyle denize girerek serinledi

Antalya'da eylül ayının 15'inde sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor. Turizm şehri Manavgat'a tatile gelen turistler ile yarın çocuklarını okula gönderecek aileler, okul öncesi ailecek denize girmenin keyfini yaşadı. Dünyaca ünlü...
Çocuklar, okullar açılmadan aileleriyle denize girerek serinledi
Haberler / Güncel
15 Eylül 2013 Pazar 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya'da eylül ayının 15'inde sıcak ve nemli hava etkisini sürdürüyor. Turizm şehri Manavgat'a tatile gelen turistler ile yarın çocuklarını okula gönderecek aileler, okul öncesi ailecek denize girmenin keyfini yaşadı.

Dünyaca ünlü Side Plajı'nda denize giren Hüseyin-Rabia Öztürk çifti, mevsim olarak sonbahara girilmesine rağmen Manavgat'ta sıcak ve nemli havanın varlığını sürdürdüğünü söyledi. Hüseyin Öztürk, okullar açılınca ailecek bir daha denize girememe ihtimali sebebiyle hafta sonunu deniz kenarın geçirdiklerini kaydetti.

Yarın ikinci sınıfa başlayacağını belirten Ömer Keskin isimli öğrenci de ailecek denize girmenin keyfini yaşadıklarını söyledi.

İsveç'ten Manavgat'a İsveçli eşi ile birlikte tatile geldiğini belirten İran asıllı İmran Saffan, sıcak havada eşiyle denize girerek serinlediklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası