Ege Postası
Geri

Çocuklar sömestr etkinliğinin tadını çıkardı

Karabağlar Belediyesi tarafından çocukların sömestr tatilini daha keyifli geçirmesi amacıyla düzenlenen atölye çalışmaları, kitap okuma atölyesi ile sona erdi. İki hafta süren etkinlikte çocuklar atölye çalışmalarının yanı sıra, müzik ve animasyon gösterileri ile tatilin ve etkinliğin keyfini çıkardılar.
Çocuklar sömestr etkinliğinin tadını çıkardı
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Şubat 2016 Cumartesi 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Etkinliğin son günü Yazar Gülşah Elikbank çocuklarla buluştu. Çocuklara kitap okumanın önemine değinen Elikbank,  “Sevdiğiniz yazarların kitaplarını mutlaka okuyun. Okuyacağınız kitaplar hayal gücünüzün gelişmesine katkı sağlar” diyerek de önemli tavsiyelerde bulundu. Elikbank ayrıca, çocuklara son yazdığı kitabı hakkında da bilgi verdi.
Atölye çalışmalarının ardından animasyon gösterisi ve müzik dinletisi ile çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.
 
2 hafta boyunca devam etti  
Karabağlar Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği sömestr etkinlikleri süresince çocuklar sinema, fotoğraf, resim ve tasarım atölyelerine katıldı. 2 hafta devam eden etkinliklerde,  konunun uzmanı olan kişilerden eğitim alan çocuklar,  aynı zamanda müzik ve animasyon gösterileriyle tatilin ve etkinliğin tadını doyasıya çıkardı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası